Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Has oto lastikten talihlilere hediye lastik

Yayınlanma Tarihi : 27.09.2016 00:00 Bu haber 956 defa okundu

Has Oto Lastik T.A.Ş. tarafından düzenlenen Lastik Piyango Çekilişi talihlileri noter huzurunda yapılan çekiliş ile belli oldu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Has oto lastikten talihlilere hediye lastik

Odabaşı Mahallesi Atatürk Caddesinde bulunan Hatay Oto Lastik T.A.Ş.’de yoğun katılım ile gerçekleşen piyango çekiliş programına Has Oto Lastik yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kara, Hatay Has Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Züheyr Kara, Hatay Büyükşehir Belediyesi S.S. 48 No.lu Özel halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Halil Kadife, Hatay Antakya İskenderun PAC Kooperatifi Başkanı Nizam Şenal, Samandağ-Antakya Minibüs Kooperatifi Başkanı İbrahim Zeytun, Akdeniz Taşımacılık Sahibi Cumali Teker ve çok sayıda davetli katıldı. İkramlar ile başlayan Lastik Piyango Çekiliş programında Has Oto Lastik yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kara konuklar ile tek tek ilgilenerek katılım gösterdikleri için teşekkür etti.

KARA: KAZANANLARA KAZASIZ SÜRÜŞLER DİLİYORUM

Siyasi yaşantısında ve başarılı işlere imza attığı Ayhan Kara Vakfı çalışmalarında yaptığı açıklamalar ile gündem yaratan Has Oto Lastik yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kara, Memleketimiz için büyük değer olan Rahmetli Babası Mehmet Selim Kara’yı saygı ile yâd ederek başladığı konuşmasında Teker dönerse Mal Döner, Mal dönerse Ekmek döner, Ekmek dönerse Vatandaşımız daha mutlu olur açıklaması ile bir kez daha farkını ortaya koymayı başardı.

Baba yadigârı olan Has Oto Lastik T.A.Ş.’de devraldığı bayrağı daha yukarılara taşımayı amaçladıklarını ifade eden Has Oto Lastik yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kara, Lastik Piyango Çekilişi programına iştirak eden herkese teşekkür ederken çekiliş sonunda kazanacak olan talihlilere kazasız sürüşler diledi.

FİRMALAR ÖDÜLLERİNİ TESLİM ALDI

Bünyesinde bulundurduğu Michelin, Continental ve Kumho markaları ile Lastik sektöründe bölgede bir numara olan Has Oto Lastik tarafından 18.07.2016 ile 17.09.2016 tarihleri arasında şirketlerine gelerek ürünleri hakkında bilgi alan müşterilerin kayıtları alınarak toplamda 1565 kişinin çekilişe katılmaya hak kazandığı Lastik Piyango Çekilişi Hatay 1.Noter Vekili Nedim Kimyon’un huzurunda gerçekleşti. Heyecan ile izlenen çekiliş sonucunda; 1151 nolu bilet ile Günsas Firması Michelin Marka bir takım lastik,3206 nolu bilet ile Mehmet Hilal Ay Continental Marka bir takım lastik,2541 nolu bilet ile Akdeniz Taşımacılık Sahibi Cumali Teker Kumho bir takım lastik kazandılar.

Kazanan talihliler Ödüllerini Has Oto Lastik yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kara ve Hatay Has Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Züheyr Kara’dan aldılar. Tüm konuklara çeşitli hediyelerin takdim edildiği Has Oto Lastik T.A.Ş. Lastik Piyango Çekilişi programı kazanan talihliler ve konukların katılımı ile gerçekleşen toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol