Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatayspor Küme Düşmeyecek!

Yayınlanma Tarihi : 04.05.2024 08:53 Bu haber 338 defa okundu

Atakaş Hatayspor'la anlaşma sağlayan teknik direktör Özhan Pulat, zor da olsa takımı ligde tutmak için hep birlikte mücadele edeceklerini söyledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatayspor Küme Düşmeyecek!

Özhan Pulat, gazetemize yaptığı açıklamada, yeniden Hatayspor camiası ile anlaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu camia benim evim ve yuvam. Yabancılık çekmeyeceğim bir yerdeyim, çünkü ilk geldiğimizde güzel şeyler yaptık ve ayrılırken de iyi ilişkiler içerisinde ayrıldık. Hatayspor'un zor günde beni göreve çağırması ve benim de bu teklifi geri çevirmem mümkün değil. İşimizin kolay olmadığını biliyoruz ama hep birlikte el vereceğiz, birbirimize sımsıkı sarılacağız. Takımı ligde tutmak için tüm enerjimizi ortaya koyacağız ve bunu da başaracak güçteyiz" diye konuştu.

OYUNCULARIMA ÖNCE ÖZGÜVENİ AŞILAYACAĞIZ

Hatayspor'da forma giyen oyuncuların en çok morale ve sevgiye ihtiyacı olduğunu belirten Pulat, "Oyuncularımıza güven aşılayacağız, camianın onlara güvendiğini söyleyeceğiz. Artık olumsuz bir şey düşünmemelerini, sadece Gaziantepspor maçına odaklanmalarını isteyeceğiz. Çünkü tek hedefimiz ve önceliğimiz Hatayspor'u ligde tutmak olacaktır. İnşallah güzel günler bizleri bekliyor" dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol