Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatay’da çocuklar HBB Ile Hem Eğlenecek Hem öğrenecek

Yayınlanma Tarihi : 04.05.2024 08:48 Bu haber 381 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve UNICEF iş birliğiyle kapsamında çocukların sosyal uyumunu güçlendirmek ve gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla bir dizi etkinlikler düzenleyecektir. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatay’da çocuklar HBB Ile Hem Eğlenecek Hem öğrenecek

İşletme ve İştirakler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Hatay Çocuk Kulübünün planladığı etkinlikler, 6-10 Mayıs ve 12-17 Mayıs tarihleri arasında 10.00 ile 11.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

HBB Yerleşkesi’nde (EXPO) düzenlenecek aktivitelerde okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğrencileri için birbirinden eğlenceli, eğitici ve öğretici atölyeler yer alacak.

Fen-doğa, akıl-zeka oyunları, , ritim-müzik-oyun, psikodrama, işaret dili, masal terapi ve el işi becerileri gibi farklı alanlarda düzenlenecek çalışmalarla çocuklar, yeni kazanımlar elde ederek yaratıcılıklarını sergileme fırsatı bulacaklar.

Etkinliklere katılmak isteyen öğrenciler, sınıf öğretmenlerinin aracılığıyla 0531 559 17 85 iletişim hattı üzerinden atölye kayıtlarını yaptırabilecekler.

HBB yetkilileri, çocukların geleceğe daha hazırlıklı ve donanımlı adımlar atmalarına destek olmak için bu tür projelerin düzenli olarak yapılmaya devam edeceğini de belirtti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol