Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Futbolcularımızla başarılara imza atacağız

Yayınlanma Tarihi : 09.02.2017 00:00 Bu haber 696 defa okundu

Defne 2013 Spor Kulübü yöneticileri Başkan Oktay Küçükdüveyki Başkanlığında Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Lütfü Savaş'ı ziyaret etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Futbolcularımızla başarılara imza atacağız

Kulüp Başkanı Oktay Küçükdüveyki, ziyarette yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

“Takımımızın başarısı için verilen emeğin mutluluğunu U-15 gençlerimizin Hatay grup şampiyonluğuyla ve rakip takımla aynı puanda olmasına rağmen ikili averajdan dolayı ikinci olan U-19 gençlerimizle ve U-17 gençlerimizle ikincilikle ligi bitirmenin sevincini yaşamış olduğumuzu ve süper amatördeki takımımızın ise Play-Off’u garantileyip rakiplerimiz gibi hedefimizin bir üst lig olan Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) yükselmek için iddialı olduğumuzu söylemek isterim.”

DEFNE 2013 SPOR OYUNCUSU PTT 1. LİG TAKIMLARINDAN ADANA DEMİRSPOR’A TRANSFER OLDU

Başkan Oktay Küçükdüveyki, ayrıca, Adana Demir Spor'a yetenekli bir oyuncularını verdiklerini vurgulayarak, “Futbolcumuzun PTT 1. Ligin de oynayacak olması ve profesyonel olması bizleri gururlandırmış ve onurlandırmıştır” dedi.

Başkan Küçükdüveyki, futbol sevgisi yüksek ve başarılı sporcu yetişmesi adına desteklerini esirgemeyen Başkan Lütfü Savaş’ın böyle değerleri öncelikle Hatay Spor’da görmek istediğini belirterek, “Hatay Spor’u Türkiye Bank Asya 1. Ligde görmek istediğini ve bunun için öncelikli olarak Hatay da yetişecek profesyonel futbolcuların takımda olmasını istediğini bizlerle paylaştı. Biz de Defne 2013 Spor olarak 154 futbolcumuzla güzel başarılara imza atacağımıza ve Hatay Spor'a bu doğrultuda destek olacağımız sözünü verdik. Ayrıca görüşmemizde Çekmece futbol sahasındaki aydınlatma eksiğinden kaynaklı olarak tüm takımların futbolcularının akşam antrenman yapamadığından bahsettik. Bu konudaki desteğini esirgemeyip lig sonunda gençlerimiz için aydınlatma sorununu çözeceği sözünü aldığımızı da tüm sporseverlere müjdeleriz. Sayın Başkan'ımıza ziyaretimiz sırasında bizlere gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz” dedi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol