Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatayspor Düşüyor, Hiç Kimse Bir şey Yapmıyor!

Yayınlanma Tarihi : 10.05.2024 08:45 Bu haber 47 defa okundu

Trendyol Süper Ligde kümede kalma mücadelesi veren Hatayspor'un son 3 haftada kümede kalma mücadelesinde yalnız bırakılması takımı olumsuz etkiliyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatayspor Düşüyor, Hiç Kimse Bir şey Yapmıyor!

Hafta sonunda Mersin'de MKE Ankaragücü ile kritik bir maça çıkacak olan Bordo-Beyazlı ekibin yalnızlığa terk edilmesi ve kimsenin kulübün kapısını çalmaması, maddi ve manevi desteğin verilmemesi teknik heyeti ve oyuncuları üzüyor.

Türkiye Futbol Federasyonu Rİva Tesisleri'nde konaklama ücretini ödemediği gerekçeyle 5 milyon TL haciz gönderdiği kulübe, hakemlerde sahada aleyhte kararlarıyla imha ederken, son oynanan Gaziantepspor maçında da taraftarı stada alınmak istememiş, güvenlik güçleri tarafından darp edilmiş, takıma sahip çıkan yok, herkes eleştiri üstüne eleştiri yaparak klavyeden konuşuyor, hiç kimse Hatayspor'a el uzatmıyor.

Takımın göz göre göre düşmesine seyirci kalan Hatay'ın hiçbir şey yapmaması da düşündürücü. Sahipsiz takıma gelen vuruyor, giden vuruyor. 53 yıl sonra  bin bir zorluklarla yükseldiği Süper Lig'den çok kolay bir şekilde düşmesine izin veriliyor. 

MADDİ DESTEK VERİLMEZSE KÜMEDE KALMA PLANLARI GERÇEKLEŞMEZ

Hatayspor yönetiminin, kulübe gelir kaynakları bulmada tıkandığı ve oyunculara verilen maddi sözleri yerine getirememenin sıkıntısını yaşıyor.

Spor kamuoyu, Hatayspor'un kümede kalabilmesi için özellikle Hatay Valisi Mustafa Masatlı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk'ün, Sivil Toplum Kuruluşları ile iş insanlarına destek olması çağrısında bulundular.

Maddi desteklerin sağlanmaması halinde kümede kalma planlarının gerçekleşmeyeceğini savunan spor kamuoyu, "Sayın Valimizden ve Büyükyehir Belediye Başkanımızdan ve şehrin dinamiklerinden takıma sahip çıkmalarını Ankaragücü maçı öncesi maddi desteği sağlamalarını istiyoruz. Oyunculara para verilmediği takdirde maç kazanamazsınız. Teşvik etmemiz gerekiyor, Hatayspor'un kaderi son 3 maça bağlıdır" diye serzenişte bulundular.

VALİMİZİN HATAYSPOR'A EL ATMASINI HBB BAŞKANIMIZDAN DA DESTEK OLMASINI İSTİYORUZ

Taraftarlar, gazetemiz aracılığıyla Hatay Valisi Mustafa Masatlı ve HBB Başkanı Mehmet Öntürk'e seslenerek, "Bu takımın gerçek sahippleri şehrin mülki amirleridir. Yönetim kurulu bu işi tek başına yürütemez. Son 3 maçta ne yapıp edip takımı ligde tutmalıyız. Bu da Hatay'ın mülki amirleri ve kentin dinamiklerinin yanımızda olması ile gerçekleşir. Biz taraftarlar olarak Pazar günü Mersin'de takımımızın yanında olacağız. Ama Valimizi de HBB Başkanımızı da yanımızda görmek istiyoruz ve maç öncesi de takıma gerekli katkıyı sunmalarını, şehrin ileri gelenlerini de harekete geçirmelerini istiyoruz. Sahipsiz bırakırsak, göz göre göre düşmesine seyirci kalacağız" diye konuştular.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol