Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Psikologlar Yemekte Buluştu

Yayınlanma Tarihi : 10.05.2024 09:15 Bu haber 61 defa okundu

Bölgemizde faaliyet gösteren psikologların oluşturduğu Hatay Akademik Psikologlar Derneğinin  10 Mayıs Dünya Psikologlar Günü yemek programı yoğun katılım ile gerçekleşti. Harbiye Boğaziçi Restoran’da gerçekleşen programa Hatay Akademik Psikologlar Derneği Başkanı Psikolog Doğan Kuş, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Psikologlar katılım gösterdiler.

Paylaş Paylaş Paylaş
Psikologlar Yemekte Buluştu

Hatay Akademik Psikologlar Derneği Başkanı Psikolog Doğan Kuş yaptığı açıklamada:” Hatay Akademik Psikologlar Derneği olarak İnsanların hayatlarında kendi değişimlerinin farkına varmasına ufak bir dokunuş sağlayan ve her birinin mesleğinde çok iyi bilim insanı olan Psikolog meslektaşlarımız ile 10 Mayıs Dünya Psikologlar Günü yemeğinde bir araya gelmenin büyük mutluluğunu yaşadık.Psikologlar Yemekte Buluştu

Bizler 6 Şubat depremini yaşayan depremzedeleriz aynı zamanda.Acılarımıza ve kayıplarımıza rağmen çok kısa sürede toparlanarak gönüllü biçimde  depremin travmatik etkilerini azaltmak adına Çocuk ve yetişkinlerle görüşmeler yaparak üzerimize düşen görevi layıkı  ile yerime getirdiğimizi düşünüyorum. Bu anlamda tüm Psikolog meslektaşlarımı yürekten kutluyorum. Tabi ki depremin izlerinin hala devam ettiği bu şehirde bizler görevimizi en güzel biçimde yerine getirebilmek adına var gücümüz ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İşte böylesine bir ortam da büyük bir özveri ile çalışan Psikologlar için bir nebze de olsa moral ve motivasyon sağlanması amacı ile Hatay Akademik Psikologlar Derneği olarak bu yemek programını düzenledik. Ne denli doğru bir hamle yaptığımızı gece boyunca aldığımız olumlu dönüşler ile gördük. Böylesine ulvi bir görevi yerine getirebilmenin heyecanı ile belirtmek isterim ki iyi ki psikoloğuz.Psikologlar Yemekte Buluştu

Asrın felaketini en ağır biçimde yaşayan şehrimizde 6 Şubat 2023 tarihinden itibaren görevlerini insan üstü bir çaba ile yerine getirmeye çalışan bölgemiz Psikologları başta olmak üzere tüm Psikologların 10 Mayıs Dünya Psikologlar Gününü kutluyorum.”dedi.

10 Mayıs Dünya Psikologlar Günü dolayısıyla meslektaşları ile bir araya gelmekten son derece mutluluk duyduklarını ifade eden Psikologlar ,Kusursuz organizasyonlarından dolayı Hatay Akademik Psikologlar Derneği Yönetimine teşekkür ettiler.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol