Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatayspor'dan TFF'ye; 'ayrıcalık Değil, Adalet Istiyoruz!'

Yayınlanma Tarihi : 08.05.2024 09:40 Bu haber 45 defa okundu

TFF Trendyol Süper Lig'de düşme hattına gerileyen Hatayspor Kulübü'nün resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, Gaziantep maçında yabancı VAR hakemi atanmamasına tepki gösterildi. Paylaşımda, "Biz ayrıcalık değil adalet istiyoruz" ifadesi yer aldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatayspor'dan TFF'ye; 'ayrıcalık Değil, Adalet Istiyoruz!'

Asrın felaketinde futbolcusu Christian Atsu ve sportif direktörü Taner Savut'un yaşamını yitirmesiyle geçen sezon ligden çekilme kararı alan, bu sezona ise buruk bir şekilde başlayan Atakaş Hatayspor, iç saha maçlarını Mersin'de oynadı.

Teknik Direktör Volkan Demirel'in depremde takımın başında kalıp harabeye dönen kentten ayrılmayarak büyük bir fedakârlık örneği gösterdiği Hatayspor, depremzede Hatay halkına ve taraftarlarına umut kaynağı oldu.

Ancak ligde düşme tehlikesine giren Hatayspor'da Volkan Demirel ayrılığı yaşandı. Volkan Demirel'in yerine Özhan Pulat göreve başladı.

TFF Trendyol Süper Lig'de düşme hattına gerileyen Hatayspor, 35. haftada Özhan Pulat yönetiminde yine düşme hattında olan ve bir puanla bir üst sırada yer alan Gaziantep'in konuğu oldu. Hatay için hayati önem taşıyan maçta puanlar paylaşıldı.

ERCE'NİN AÇIKLAMALARI GÜNDEME DAMGA VURDU

Atakaş Hatayspor'un tecrübeli kalecisi Erce Kardeşler'in 1-1 beraberlikle tamamladıkları Gaziantep FK maçının ardından "Çok yalnız kaldık. Kaşar ekmek yiyerek, idmanlardan sonra duş almadan evimize gidiyoruz. Volkan hoca da bu yüzden gitti." sözleri büyük yankı uyandırdı.

Kaleci Erce Kardeşler'in bu açıklamasından kısa süre sonra, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın İstanbul Riva'da bulunan eğitim tesislerinde konaklayan ve hazırlıklarını burada yapan Hatayspor'a İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 5 milyon TL tutarında icra takibi başlatılması ise şok etkisi yarattı.

HATAYSPOR'A 5 MİLYON TUTARINDA HACİZ TAKİBİ DARBESİ

Kulüpler Birliği, Hatayspor’un 5 Milyon TL’lik konaklama bedelinin ödenememesi üzerine icra takibi başlatılan Hatayspor için resmi kurumlarla görüşmelere başladı.

HALİL UMUT MELER'E TEPKİ GÖSTERİLDİ

Hatayspor camiasında bu gelişmeler tepkiyle karşılanırken, kulübün resmi sosyal medyasından ise Gaziantep maçıyla ilgili yapılan bir paylaşımda, hakem Halil Umut Meler ile TFF'ye tepki gösterildi. 

Yapılan paylaşımda, "Koca bir şehre umut olmaya yemin etmiş bir takımın nasıl yalnızlaştırıldığını, nasıl sahipsiz bırakıldığını izliyorsunuz. Şimdi bütün yetkililere soruyoruz. Düşme hattında haftanın en önemli karşılaşması olan Gaziantep FK-Hatayspor maçında neden yabancı VAR hakemi atanmadı? Türkiye’den Euro 2024’e gönderilmesi beklenen hakem Halil Umut Meler’in görüntülerde görülen bariz hatalarında neden VAR müdahale etmiyor? Bu bariz hatalar gözlemci raporuna neden yazılmıyor? Biz ayrıcalık değil adalet istiyoruz." ifadeleri yer aldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol