Hatay’da yaklaşık 4 yıldır Garnizon Komutanı olarak başarıyla görev yapan Hatay 8'inci Komando Tugayı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Mete, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren’e veda ziyaretinde bulundu.

Nazik Ev Sahibliği İçin Teşekkür Etti
Gerçekleşen anlamlı ziyarette, Rektör Prof. Dr. Veysel Eren’e nazik ev sahipliği ve görev süresi boyunca gösterdiği yakın iş birliği için teşekkür eden Tuğgeneral Ali Mete, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesinin yürüttüğü akademik ve toplumsal çalışmaları büyük bir takdirle takip ettiğini belirtti. Mete, üniversitenin başarılarının artarak devam etmesi temennisini iletti.
Rektör Eren'den 6 Şubat Vurgusu ve Şükran Mesajı
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ise Tuğgeneral Ali Mete’ye teşekkürlerini iletti. Rektör Eren, Tuğgeneral Mete’nin görev süresi boyunca Hatay’ın güvenliği, huzuru ve birlik beraberliğinin tesis edilmesindeki özverili çalışmalarına dikkat çekti.
Özellikle asrın felaketi olan 6 Şubat depremleri sonrasındaki zorlu süreçte şehrimize ve üniversitemize sağlanan kıymetli destek ve katkılardan dolayı duyduğu minnettarlığı vurgulayan Eren, komutana yeni görev yerinde başarılar diledi.
Hatıra Fotoğrafı İle Son Buldu
Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ersin Can ve Prof. Dr. Mehmet Turan’ın da hazır bulunduğu veda ziyareti, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.