Hatay Mahalli Haber
MENÜ

ZİRVE İLİMİZE CİDDİ KATKI SAĞLAYACAK

Yayınlanma Tarihi : 24.03.2016 00:00 Bu haber 897 defa okundu

26 Mayıs’ta Hatay’da yapılacak ve Management Plus Danışmanlık ve Eğitim Şirketi tarafından organize edilen ‘Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nin protokolü imzalandı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın Hatay Mesleki Eğitim Kurumları (HATMEK) binasındaki çalışma ofisinde gerçekleşen imza törenine Başkan Savaş’ın yan sıra, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Management Plus Genel Müdürü Haldun Ersen ve Hatay Sanayici ve İşadamları Derneği (HASİAD) ile ilgili şirket yetkilileri katıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
ZİRVE İLİMİZE CİDDİ KATKI SAĞLAYACAK

İmza töreninden önce bir konuşma yapan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ‘Kentsel Dönüşüm’ün deprem riski taşıyan ve buna bağlı olarak niteliksiz konut stokuna sahip olan Türkiye’yi çok yakından ilgilendiren ve gelecek 20 yıl içerisinde ekonominin lokomotifi olarak görüldüğünü söyledi.

Zirvenin Hatay’da yapılacak olmasının ilimize çok ciddi katkıları olacağını söyleyen Başkan Savaş, “Tüm çalışma ve projelerimiz Hatay içindir. Bir yandan Hatay’ın üzerinde oluşan olumsuz algıyı yok etmek ve Hatay’ı cazibe merkezi haline getirecek adımlar atıyoruz; diğer yandan da ilimizin bütün ilçelerine ayrım yapmaksızın çalışmalarımızı ulaştırıyoruz. Hatay merkez ve bütün ilçelerinde yaptığımız çalışmalarla kentlerimizin görünümünü daha da güzelleştirirken; alt ve üst yapı çalışmalarıyla yaşanılabilir kentler oluşturuyoruz” dedi.

Daha sonra söz alan ATSO Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak ve İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, çalışmalarından dolayı Başkan Savaş’a teşekkür ederek, yapılacak ‘Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nin Hatay’a kazandıracağı katkıların son derece ciddi boyutta olacağını söylediler. ATSO ve İTSO Başkanları,  Başkan Savaş’ın Hatay’ın tüm ilçelerinde yürüttüğü çalışmaların ve önümüzdeki süreçte hayata sokmayı planladığı projeler ile Hatay’ın çehresinin değişeceğini belirttiler.

MEDYA SPONSORLARI TV24 VE STAR GAZETESİ

Kentsel Dönüşüm’de hak sahibi olan Türkiye İş Bankası’nın yaptığı zirvenin medya sorumluluğunu, Star Gazetesi ve Tv24 üstlenecek. Hatay ve ilçelerindeki arsa sahiplerini, kat maliklerini, konut ve gayrimenkul geliştiricilerini, inşaat ve inşaat malzemeleri sektörünü ile finans sektörünü yakından ilgilendiren zirve, Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği tarafından da destekleniyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol