Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Zan transfer görüşmeleri için İstanbulda

Yayınlanma Tarihi : 25.12.2016 00:00 Bu haber 683 defa okundu

Hatayspor’un Genel Koordinatörü ve Milli Futbolcu Gökhan Zan, transfer görüşmeleri yapmak üzere İstanbul’a gitti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Zan transfer görüşmeleri için İstanbulda

Milli Futbolcu Gökhan Zan, gazetemize yaptığı açıklamada, transfer döneminin henüz başlamamasına rağmen, hem bir ön görüşme yapmak hem de araştırmak yapmak üzere İstanbul’a gittiğini söyledi.

Devre arasında takıma yapacakları transferde önceliğin kulübün menfaatlerinin ön planda tutulacağının altını çizen Gökhan Zan, “Hatayspor takımı ligin ilk yarısını istediğimiz yerde tamamlamadığı kesin. Taraftarımız gibi bizde mutlu değiliz. Ama ligin ikinci yarısında takıma yapacağımız takviyelerle kadromuzu daha da güçlendireceğiz” diye konuştu.

EN AZ 4 OYUNCU TRANSFER EDECEĞİZ

Gökhan Zan, devre arasında takıma en az 4 oyuncu transfer etmek istediklerini belirterek, şöyle konuştu:

“Transferde önceliğimiz sağ bek, sağ açık, forvet ve istediğimiz gibi olursa ön libero veya stoper mevkilerine oyuncu alacağız. Ayrıca, şartların gelişmesi halinde iki forvet oyuncusu alabiliriz. Bakarsınız 5 ya da 6 oyuncu da olabilir, ama en az 4 oyuncuyu hedefliyoruz. Transferi ‘transfer yapmak’ için yapmayacağız. Kulübümüzün imkanları kısıtlı, bunu en iyi şekilde değerlendirerek, ince eleyip sıkı dokuyacağız. Transfer görüşmelerinden en geç Çarşamba gününe kadar bir netice alacağımızı düşünüyorum. Bazı oyuncularla görüşmelerim sürüyor, ama henüz netleşen bir şey yok. Kesinleşir, kesinleşmez spor kamuoyuna gerekli açıklamayı yapacağız.”

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol