Hatay Mahalli Haber
MENÜ

HBB’den Samandağ Sütaş’ında Yol Seferberliği

Yayınlanma Tarihi : 20.09.2026 04:48 Bu haber 54 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), kent genelinde ulaşım sorunlarını çözmek ve trafik akışını daha güvenli hale getirmek amacıyla il genelinde yol yapım, yenileme, bakım, onarım ve modernizasyon çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
HBB’den Samandağ Sütaş’ında Yol Seferberliği

HBB ekipleri, Samandağ Sutaşı Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi’nde (Hastane Caddesi) çeşitli nedenlerle bozulan 1100 metrelik yolun beton asfalt çalışmalarını tamamladı. HBB’den Samandağ Sütaş’ında Yol Seferberliği

Ekipler Yeşiltepe, Arif Hüzmeli ve Uğur Mumcu Caddesi’nde ise asfalt öncesi hazırlık çalışmalarını sürdürüyor. HBB’den Samandağ Sütaş’ında Yol Seferberliği

HBB Yetkilileri 15 ilçede vatandaşların daha güvenli ve konforlu seyahat edebilmeleri adına çalışmaların aralıksız sürdüğünü kaydetti.

Sutaşı Muhtarı İs “Tüm Caddelerimiz Asfaltlanıyor”

Sutaşı Mahalle Muhtarı Bülent İs mahallerindeki birçok caddede asfaltlama çalışmalarının Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yapımının gerçekleştirildiğini dile getirerek bu hizmetleri kendilerine sunan HBB Başkanı Mehmet Öntürk ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol