Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Yapar'ın Gençlere Yönelik Ilgisi Ve Yaklaşımı Karşılık Buluyor

Yayınlanma Tarihi : 01.03.2024 21:19 Bu haber 126 defa okundu

Cumhur İttifakı'nın Antakya Belediye Başkan Adayı İbrahim Naci Yapar, seçim sürecinde ara vermeden ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretlerinde sadece halkın genel sorunlarını değil, özellikle gençlerin sorunlarını da dinleyerek, onların isteklerini ve beklentilerini dikkate alıyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Yapar'ın Gençlere Yönelik Ilgisi Ve Yaklaşımı Karşılık Buluyor

Yapar'ın gençlere yönelik ilgisi ve yaklaşımı, şehirde gençlerin katılımını ve etkinliğini artırmayı hedefliyor. Gençlerin toplumun önemli bir parçası olduğunu ve onların sorunlarının çözümünde aktif rol almalarının önemini vurguluyor.Yapar'ın Gençlere Yönelik Ilgisi Ve Yaklaşımı Karşılık Buluyor

Antakya’nın birçok bölgesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde gençlerle özel olarak ilgilenen Yapar, onların sorunlarını ve isteklerini dinleyerek, gelecek planlamalarında gençlerin de sesini daha fazla duyurmasını sağlamayı amaçlıyor.Yapar'ın Gençlere Yönelik Ilgisi Ve Yaklaşımı Karşılık Buluyor

İnşaat mühendisi kimliğiyle gençlerin eğitim, istihdam ve sosyal yaşam gibi alanlardaki taleplerine de kulak veren Yapar, genç nüfusun şehrin geleceği için kritik bir rol oynadığını belirtiyor.

Yapar'ın gençlerle yakın teması, gençlerin şehrin geleceğine aktif katılımını teşvik ederek, Antakya'nın daha dinamik, katılımcı ve geleceğe daha hazır bir şehir olmasına olanak sağlayacağı belirtilyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol