Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Yapar: Antakya’ya Hizmet Namus Borcumuzdur

Yayınlanma Tarihi : 08.03.2024 11:13 Bu haber 79 defa okundu

Cumhur İttifakı Antakya Belediye Başkan Adayı İbrahim Naci Yapar, Antakyalı hemşehrilerine hizmet etmenin namus borcu olduğunu kaydetti. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Yapar: Antakya’ya Hizmet Namus Borcumuzdur

Antakya’yı kısa sürede ayağa kaldırma yolunda önemli adımlar atan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a paralel olarak Antakya Belediyesi’ni kazanarak yerel yönetimler alanında çığır açacak hizmetleri kente kazandıracaklarını ifade eden Yapar, hizmetler ile kentin her alanına her yaştan vatandaşa dokunacaklarını kaydetti. Yapar, gerçek belediyecilik yolunda kent genelinde ziyaretlerde bulundu. Yapar: Antakya’ya Hizmet Namus Borcumuzdur

ANTAKYA’YI ORTAK AKILLA YÖNETECEĞİZYapar: Antakya’ya Hizmet Namus Borcumuzdur

Yapar ilk olarak AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, AK Parti Hatay İl Başkanı Dr.Mustafa Erdoğan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Öntürk ve Cumhur ittifakı teşkilatları ile birlikte, Memur-Sen İl Başkanı İsmail Bayrakdar ve üyeleriyle bir araya geldi. STK’ların fikirleri ışığında kente değer katacaklarını kaydeden Yapar, her daim istişare ve ortak akıl ile Antakya’yı yöneteceklerini ifade etti. Yapar daha sonra Cumhur ittifakı teşkilatları ile birlikte, Tarihi Saka Hamamı Çarşısı Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı İsmail Batı ve üyeleri ile bir araya geldi. Antakya’nın en turistik bölgesi olan Tarihi Saka Hamamı Çarşısı’nı yeniden ayağa kaldıracaklarını ve kenti turizmde merkez yapacaklarını ifade eden Yapar, esnafa katkı sunmaya devam edileceğini vurguladı. Yapar, Reyyan Dekorasyon (ASAŞPEN) işletme sahipleri Aytaç ve Kenan Çil ev sahipliğinde Küçükdalyan mahallesindeki esnafları, HATCAM İşletme sahibi Yıldıray Yabancı’yı ve çalışanlarını, MHP Antakya İlçe Başkanı Metin Taşçı ve Cumhur ittifakı teşkilatları ile birlikte de Öz Akyol Çelik yapı işletme sahibi Mehmet Ali Akyol ve çalışanları, Coşkun Yağ Gıda Sanayi işletme sahibi Mehmet Cuma Coşkun ev sahipliğinde, ATSO Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak ve iş insanları bir araya geldi. Şehrin ekonomisini ayakta tutan esnafın her daim yanında olacaklarını ve şehri ayağa kaldırıp kalıcı ve güvenli iş yerlerini birlikte inşa edeceklerini belirten Yapar’a esnaflar tam destek olacakları sözünü verdiler. 

ANTAKYA BELEDİYESİ PERSONELLERİNE MORAL ZİYARETİ

Yeni dönemde Antakya Belediyesi ile tarih yazmaya hazırlanan Yapar, bu yolda başarının ardındaki gizli kahramanlar olan belediye personellerini de unutmadı. Yapar, MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, MHP Antakya ilçe Başkanı Metin Taşçı ile birlikte, Antakya Belediyesi Temizlik işleri müdürü Mustafa Şener ev sahipliğinde, Antakya Belediyesi Başkan yardımcıları, Müdürleri, TÜRKAV Yöneticileri ve Temizlik personelleri ile bir araya geldi. Tüm personel ve yöneticilere özgüven aşılayan Yapar, yeni dönemde daha da güçlenerek kente hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti. Antakya Belediyesi ailesinin çok değerli üyelerden oluşan kocaman bir aile olduğunu kaydeden Yapar, tüm personellerden 31 Mart yerel seçimlerinde tam destek sözü aldı. 

YAPAR PROJELERİNİ DUYURMAYA BAŞLADI

Cumhur İttifakı Antakya Belediye Başkan Adayı İbrahim Naci Yapar, kente kazandırmayı planladığı kalıcı eserleri duyurmaya devam ediyor. Yapar, derneklerin faaliyetlerine daha uygun bir ortam sağlamak amacıyla Dernek Toplum Merkezi kuracaklarını söyledi. Dernek Toplum Merkezi, Antakya'nın sosyal hayatına renk katacak diyen Yapar, “Bu merkez, Antakya'nın çeşitli kesimlerinden insanları bir araya getirerek toplumsal kalkınmaya destek olacaktır” dedi. Yapar, açıklamasına şöyle devam etti: “Antakya'nın zengin ve çeşitli sosyal dokusunu desteklemek ve derneklerin faaliyetlerine daha uygun bir ortam sağlamak amacıyla Dernek Toplum Merkezi kuracağız. Bu merkez, Antakya'da faaliyet gösteren derneklerin çalışmalarını gerçekleştirebileceği modern ve işlevsel bir mekan olacaktır. Dernek Toplum Merkezi, her bir derneğin kendine ait bölümlerde toplanabileceği ve faaliyetlerini sürdürebileceği bir ortam sunacaktır. Merkezde, toplantı odaları, eğitim salonları, seminer alanları, kütüphane, sosyal alanlar ve ofisler bulunacaktır. Dernek Toplum Merkezi, Antakya'nın sosyal hayatına renk katacak, derneklerin etkinliklerini daha verimli bir şekilde yürütebileceği, paylaşım ve dayanışma kültürünü güçlendireceği bir mekandır. Bu merkez, Antakya'nın çeşitli kesimlerinden insanları bir araya getirerek toplumsal kalkınmaya destek olacaktır.”

KUZEYTEPE TEK SES “YAPAR” DEDİ

Başkan Adayı Yapar, günün son programında kentin elit mekanlarından Kuzeytepe Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Cumhur ittifakı teşkilatları ile birlikte, Kuzeytepe mahallemizde Yunus Emre Kanmaz ev sahipliğinde mahalle sakinleri ile bir araya gelen Yapar, toplumun her kesimi ile kucaklaşıp birlikte şehrin inşasını ve ihyasını gerçekleştireceklerini kaydetti. Kente değer katacak projelerini vatandaşlara aktaran Yapar, gerçek belediyecilik prensibi ile kente değer katmak için 31 Mart’ta tüm vatandaşlardan kendisine destek vermelerini istedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol