Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Yapar Antakya Için Gönülleri Birleştiriyor

Yayınlanma Tarihi : 15.03.2024 10:16 Bu haber 67 defa okundu

Cumhur İttifakı Antakya Belediye Başkan Adayı İbrahim Naci Yapar, yeni Antakya’da gerçek belediyeciliği için gönülleri birleştirmeye devam ediyor. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Yapar Antakya Için Gönülleri Birleştiriyor

AK Parti İl Başkanı Dr. Mustafa Erdoğan, Antakya İlçe Başkanı Mustafa Boyacıoğlu, MHP Antakya İlçe Başkanı Metin Taşçı, Antakya Kadın Kolları İlçe Başkanı Selma Sönmez ve teşkilat üyelerinin de eşlik ettiği Başkan Adayı Yapar, bu kapsamda çalmadık kapı, girilmedik hane bırakmadan çalışırken, her geçen gün 31 Mart zaferine bir adım daha yaklaşıyor. Yapar son olarak Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevine yeniden başlayan Hikmet Çinçin ve yönetimini, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren ve rektörlük personellerini, Gençlik ve Spor İl müdürü Ali Osman Bebek ve personelleri, HMKÜ çevresindeki Kampüs’te bulunan esnafları, Kamu-Sen İl Başkanı Ömer Solgun’u, Hatay Ülkü Ocakları Aş evini, Rasim Narin ev sahipliğinde Narin ailesini, Hatay Bası Cemiyeti Başkanı Hikmet Otuzbir ile birlikte Hatay Meş’ale Gazetesi imtiyaz sahibi Kazım Çaylı ve personellerini ziyaret etti. Yapar Antakya Için Gönülleri Birleştiriyor

ANTAKYA’YI AYAĞA KALDIRACAK PROJELERİNDEN BAHSETTİYapar Antakya Için Gönülleri Birleştiriyor

Yapar, ziyaretlerinde gerçek belediyecilik anlayışını vatandaşlara aktararak Antakya’yı ayağa kaldıracak projelerini de açıkladı. Her kesime yönelik projeleriyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlayan inşa çalışmalarını tamamlayıcı projelerle ihya etmek içi var güçleriyle çalışacaklarını kaydeden Yapar, son olarak açıkladığı projesinden de tam not almayı başardı. Yapar projeyle ilgili açıklamasında; “Gençlerin sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemelerini teşvik etmek ve aktif bir yaşam sürmelerini desteklemek amacıyla modern spor kompleksleri ve aktivite alanları oluşturulacaktır. Bu spor kompleksleri, gençlerin çeşitli spor dallarını icra edebilecekleri, antrenman yapabilecekleri ve rekabet edebilecekleri alanlar sunacak. Futbol sahaları, basketbol sahaları, tenis kortları, yüzme havuzları, voleybol sahaları gibi çeşitli spor alanlarına ek olarak fitness merkezleri, koşu parkurları ve egzersiz alanları da yer alacak. Ayrıca, gençlerin aktivitelerini gerçekleştirdikten sonra dinlenebilecekleri ve sosyalleşebilecekleri alanlar da oluşturulacaktır. Bu spor kompleksleri ve aktivite alanları, gençlerin fiziksel ve zihinsel sağlığını destekleyerek toplumun daha sağlıklı ve aktif bir yaşam tarzına sahip olmasına katkı sağlayacaktır.

ANTAKYA İLETİŞİM MERKEZİ: ANTİM

Antakya İletişim Merkezi'ni kurarak vatandaşların şehirdeki sorunlarını dijital olarak iletebilecekleri bir platform olacaktır. Bu sistem aracılığıyla halkın doğrudan belediyeye ulaşması ve hizmetlerin daha etkin sunulması sağlanacak. Ayrıca, hizmetlerin tamamen dijital ortama taşınmasıyla vatandaşlarımıza daha hızlı ve etkin bir şekilde hizmet sunulmayı hedefliyoruz. Bu projede, belediye hizmetlerinin ödemelerinden işlemlere kadar her aşamasının dijital sistemler üzerinden gerçekleştirilmesini sağlayacağız” dedi. Gençlerin yanı sıra her yaştan spor tutkunu vatandaşları da ilgilendiren çalışmaların 1 Nisan itibariyle temellerini atacaklarını ve çalışmalara bismillah diyerek başlayacaklarını kaydeden Yapar, tüm vatandaşlardan destek beklediğini kaydetti. 

ÜNİVERSİTEMİZ VE İŞ DÜNYAMIZ İLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIZ

Antakya’nın bilime, teknolojiye ve geleceğe uygun şekilde ayağa kaldırılması için Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi ile daima işbirliği içinde olacaklarını kaydeden Yapar, ayrıca Antakya’da istihdamın artması için de iş insanları ile ortak projeler gerçekleştireceklerini kaydetti. Bu kapsamda HMKÜ ve ATSO’ya ziyaretler gerçekleştiren Yapar, bu projeleri ilgililer ile paylaştı. MKÜ Rektörü Eren ve ATSO Başkanı Çinçin’den tam destek alan Yapar, Antakya için ortak mutabakat ile hareket edeceklerini bir kez daha vurguladı.

YAPAR İFTAR SOFRALARINDA HALKLA İÇİÇE OLUYOR 

Her daim halkın yanında olan Yapar, iftar sofralarında da birlikte iftarını yaptığı vatandaşlarla içiçe olarak isteklerini dinleyen Yapar, aynı zamanda projelerini de ilk ağızdan iletme imkanı buluyor. Bu kapsamda son olarak Mobsan 1-2 Konteyner kentte kalan hemşehrileri ile iftar sofrasında bir araya gelen Yapar, buranın yanı sıra Üzümdalı Mahallesi’nde de vatandaşlara hitap etti. Yapar konuşmasında; “SÖZ” verdik Antakya’mızı ayağa kaldıracağız, sizler kalıcı ve güvenli konutlarınıza geçinceye kadar bize durmak dinlenmek yok dedik. Antakya’mızın her köşesine hak ettiği hizmeti vereceğiz. Dayanışma ve yardımlaşma ile tüm zorlukların üstesinden geleceğiz. Sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte ve dayanışma içerisinde olup Antakya’mız için çalışacağız. Gecenin bu vaktinde bizleri ağırlayan, konuk eden, dinleyen, sevinç ve heyecanla karşılayan Antakya’mızın güzel insanlarına teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. 

Yapar, Antakya için çalmadık kapı kalmayana dek mücadelesini sürdürüyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol