Hatay’da ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalar aralıksız sürüyor. Antakya ilçesine bağlı Kisecik Mahallesi’nde bulunan EXPO yolu ile Güzelburç, Küçükdalyan ve Kuzeytepe mahallelerini kapsayan Gülderen yolu üzerinde açık asfalt serimi gerçekleştirildi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi saha amirliği ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarla, özellikle son dönemde etkili olan şiddetli yağışların yollarda oluşturduğu deformasyonlar giderildi. Yapılan asfalt serimiyle hem yol konforunun hem de sürüş güvenliğinin artırılması hedefleniyor.
Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan HBB Saha Amiri Şenol Bolat, sürecin vatandaşların güvenliği açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Bolat, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Öntürk’ün talimatları doğrultusunda, il genelinde ulaşım altyapısını daha güvenli ve konforlu hale getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle son dönemde etkili olan şiddetli yağmurların yollarda oluşturduğu hasarları hızlı bir şekilde gidermek adına ekiplerimiz sahada yoğun mesai harcıyor. Antakya Kisecik Mahallesi EXPO yolu ile Güzelburç, Küçükdalyan ve Kuzeytepe mahallelerimizi kapsayan Gülderen yolu üzerinde gerçekleştirdiğimiz açık asfalt serimiyle, vatandaşlarımızın daha güvenli bir şekilde ulaşım sağlamasını amaçlıyoruz. Çalışmalarımız planlı bir şekilde diğer bölgelerde de devam edecek.”