Hatay Mahalli Haber
MENÜ

ÜSTÜNDEN ARAÇ GEÇEN 3 YAŞINDAKİ KIZIN MUCİZE KURTULUŞU

Yayınlanma Tarihi : 30.03.2016 00:00 Bu haber 899 defa okundu

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde 3 yaşındaki Devrim Şimşek, yolda oynarken bir araç üzerinden geçti. Herkesin yüreği ağzına geldi. Minik kız kazadan mucize eseri kurtuldu. Aile sürücüden şikâyetçi oldu.

Paylaş Paylaş Paylaş
ÜSTÜNDEN ARAÇ GEÇEN 3 YAŞINDAKİ KIZIN MUCİZE KURTULUŞU

İlginç olay Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde yaşandı. 3 yaşındaki Devrim Şimşek, Modernevler Mahallesi'ndeki evlerinin önünde oyuncak arabasıyla oynuyordu. Ne olduysa bu sırada oldu.

Minik Devrim oyuncağıyla oynarken park halindeki hafif ticari aracın sürücüsü 24 yaşındaki M.Ç.Ö, aracının yanına geldi ve aracını çalıştırıp ilerletti. Minik kız oyuncak arabasıyla aracın altında kaldı.

Olayı fark eden sürücü geri geri gitmek isterken, olay yerine koşan minik kızın yakınları M.Ç.Ö’ye engel olarak Devrim Şimşek'i aracından altından çıkardı.

 

ÇOCUĞA BİR ŞEY OLMAYINCA YOLUNA DEVAM ETTİ

Sürücü, olay yerinden ayrılmak istedi ancak bu defa da altındaki oyuncak arabadan dolayı gidemedi. Geri manevra yaparak oyuncak arabanın çıkartılmasından sonra sürücü, aracı ile olay yerinden ayrıldı.

Mucize eseri hayatta kalan ve kazayı ufak sıyrıklarla atlatan Devrim'in babası Mustafa Şimşek, kızının hayatta olmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi. Olayın ardından sürücüden şikayetçi olduklarını belirtti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol