Hatay Mahalli Haber
MENÜ

TRT Spikeri Ersan, Katar’da Yılmaz Gülbahar’ın Misafiri Oldu

Yayınlanma Tarihi : 23.11.2022 22:47 Bu haber 412 defa okundu

Katar’da işletmesi bulunan Armutluspor’un eski Başkanlarından Yılmaz Gülbahar, restoranında TRT Spikerlerinden Cüneyt Ersan’ı konuk etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
TRT Spikeri Ersan, Katar’da Yılmaz Gülbahar’ın Misafiri Oldu

Katar’da düzenlenen Dünya Kupası müsabakalarını TRT Spor ekibi adına izleyen ünlü spiker Cüneyt Ersan, spor adamı Yılmaz Gülbahar’ın işletmesini yaptığı Ankara Restoranın da Hatay yemeklerinin tadına baktı.

Gülbahar’ın konukseverliğine teşekkür eden Ersan, “Hatay her zaman benim için farklı bir ilimiz. Şampiyon oldukları yıl orada unutamayacağım anılarım oldu. Güzel arkadaşlıklar edindim. Halen görüştüğüm dostlarım var. Yılmaz Gülbahar dostumun davetine çok teşekkür ediyorum, çok candan ve samimi bir karşılama oldu. Ülkemizin insanlarının Katar’da işletme sahibi olmalarından ayrı gurur duydum” dedi.

Gülbahar da, TRT Spor Spikeri Cüneyt Ersan’a davetini kırmadığı için teşekkür ederek, “Dünya Kupasında takımımız yok ama bize anlatımları ile, röportajları ile heyecan yaratan TRT ekibi burada. Tüm TRT çalışanlarına ve değerli kardeşim Cüneyt Ersan’a çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol