Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Toysal: Hatayspor’u layık olduğu yere taşıyacağız

Yayınlanma Tarihi : 08.02.2016 00:00 Bu haber 771 defa okundu

Spor-Toto 2. Lig Beyaz Grubunda mücadele veren Hatayspor deplasmanda Pendikspor karşısında galibiyeti kaçırdığına üzülüyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Toysal: Hatayspor’u layık olduğu yere taşıyacağız

Deplasmanda oynamalarına rağmen güzel bir oyun sergilediklerini, pozisyon bulduklarını vurgulayan bordo-beyazlı takımın teknik direktörü Bayram Toysal  "Gol yollarında becerikli olabilseydik maç farklı olurdu. Özellikle son dakikalarda yakaladığımız fırsatları değerlendiremeyerek galibiyeti kaçırdığımız için üzgünüz. Rakibimize pozisyon vermedik, ama talihsiz bir gol yedik. Sergilediğimiz oyunun karşılığı 3 puan olmalıydı. Ancak 1 puanla yetinmek zorunda kaldık. Futbolcularımızın ortaya koyduğu oyundan memnunum. İlerideki haftalarda daha olacağımıza inanıyorum. Hatayspor'u layık olduğu yere getirmek için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacağız ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Lütfü Savaş'ın desteğine layık olmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

Bu arada bordo-beyazlı takımın teknik sorumlusu Bayram Toysal, takımda Ercan Göç ve Erol'un sakat, Semavi'nin de cezalı olduğunu sözlerine ekledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol