Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Tasarımlar Göz Kamaştırdı

Yayınlanma Tarihi : 17.11.2022 23:39 Bu haber 227 defa okundu

Güneyler Altın&Mücevherat tarafından organize edilen Roberto Bravo Sıradışı Mücevherat Günleri olabildiğince farklı tasarımları ile adeta göz kamaştırdı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Tasarımlar Göz Kamaştırdı

Adına yakışır bir biçimde sıradışı olan Mücevherat günlerinde Büyük Selçuklu İmparatorluğu Sultanı Alpaslan’ın savaşlarda kullandığı miğferin 22 ayar altından yapılan tasarımı ve Dünyanın bir çok fuarından özenle seçilmiş tasarımlar ziyaretçi akınına uğruyor. Prime Mal Avm’de mesai saatleri içerisinde gerçekleşecek olan Roberto Bravo Sıradışı Mücevherat Günleri Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek.

ALTIN MİĞFERE YOĞUN İLGİ

Roberto Bravo Sıradışı Mücevherat Günlerini ziyaretçilerinden çoğu Çorum’da faaliyet gösteren Ahlatcı Metal Rafinerisi tarafından üretilen 3 kilogram ağırlığındaki Sultanı Alpaslan’ın Altın Miğferine yoğun ilgi gösterirken Güneyler Altın&Mücevherat’ın alanında deneyimli satış temsilcilerinin sunduğu birbirinden şık tasarımlara da tam not vermeyi ihmal etmediler.

Sultanı Alpaslan’ın Altın Miğferi ile hatıra fotoğrafı çekilmek isteyen ziyaretçilere yardımcı olan Güneyler Altın&Mücevherat çalışanları gördükleri ilginin bekledikleri gibi olduğunu ifade ettiler.

Roberto Bravo Sıradışı Mücevherat Günleri ile önemli ve görkemli eserleri Hatay’da tanıtmaya ve sergilemeye devam ettiklerini kaydeden Güneyler Altın ve Mücevherat Genel Müdürü M. İlker Karaoğlan, “ Tarihimiz bizim en değerli varlığımız, böyle bir tarihi değere sahip miğferin tasarlanması da bizleri fazlasıyla gururlandırdı. 

Ayrıca Dünyanın birçok fuarından özenle seçilmiş tasarımları da ziyaretçilerimiz ile buluşturduğumuzu bir kez daha hatırlatmak isterim. Güneyler Altın&Mücevherat ailesi olarak hafta sonuna kadar (Pazar) bu önemli eserleri Antakya Primemall Alışveriş Merkezi Güneyler Blue Diamond’da sergiye sunmaya devam edeceğiz. Herkesi bekliyoruz.” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol