Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Sportif Yakınlaşma Sevgi Ve Saygıya Dönüştü

Yayınlanma Tarihi : 02.05.2024 09:29 Bu haber 364 defa okundu

Deprem sonrası Ankara'da kendilerine kucak açan MKE Ankaragücü Kulüp Müdürü Bekir Aracı'ya teşekkür ziyaretinde bulundular.

Paylaş Paylaş Paylaş
Sportif Yakınlaşma Sevgi Ve Saygıya Dönüştü

Grubun sözcüsü eğitimci Sabahatttin Yiğitoğlu, Gazeteci-Yazar Metin Dingil, Yasin Bozyiğit ve Mustafa Ötmen'den oluşan heyet, Hataylı Bekir Aracı'ya bugüne kadar gösterdiği ilgi ve destekten dolayı teşekkür ettiler.Sportif Yakınlaşma Sevgi Ve Saygıya Dönüştü

6 Şubat'ın ardından Ankara'ya büyük bir çöküntü içerisinde geldiklerini anlatan Sabahattin Yiğitoğlu, "Bu süreçte moral ve motivasyona en çok ihtiyacımız olduğumuz dönemde Ankaragücü Kulübü Kulüp Müdürü hemşehrimiz olarak gurur duyduğumuz sayın Bekir Aracı'nın bize gösterdiği yakınlık takdire şayandır. Sportif anlamda gösterdiği yakınlıktan dolayı grubumuzda bulunan tüm arkadaşlarımız Bekir Aracı nezdinde Ankaragücü Kulübüne aracılığımızla teşekkürlerini ilettiler. Ayrıca şunun altını özellikle çizmek isteriz; bize gösterilen bu sevgi ve saygıyı hiç bir zaman unutmayacağız" dedi.Sportif Yakınlaşma Sevgi Ve Saygıya Dönüştü

ARACI: DEPREM SONRASI HEPİMİZ AYNI DUYGULARI YAŞADIKSportif Yakınlaşma Sevgi Ve Saygıya Dönüştü

MKE Ankaragücü Kulüp Müdürü Bekir Aracı da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hemşehrilerini ağırlamaktan duyduğu sevinci dile getirdi.

6 Şubat depremlerinde annesini kaybettiğini, babasının enkazdan yaralı olarak çıkardıklarını belirten Bekir Aracı, "Depremde hepimiz aynı duyguları yaşadık. Hem acımız hem kayıplarımız büyük oldu. Deprem yalnızca binaları değil, hayallerimizi de yıktı. Bu felakette sevdiklerini ve yakınlarını yitirenler ile kucaklaşmalı, onlarla elimizden geldiği kadar dayanışma içinde olmalıyız. Medeniyetlerin beşiği Hatay'ın yeniden ayağa kalkmasını sabırsızlıkla bekleyeceğiz. Çünkü bu şehirde her daim hoşgörü kültürü yeşermiş ve buradaki dostluk ve kardeşlik bağları tüm dünyaya örnek olmuştur. Kadim şehrimizin bu görüntüsü içimizi acıtıyor" diye konuştu.

Bekir Aracı, deprem sonrası Ankara'ya sığınan hemşehrileriyle kurmuş oldukları gönül bağını sürdüreceklerini belirterek, "Onların hayata tutunmasını sağlamak, moral ve motivasyonlarını güçlendirmek, bizleri de fazlasıyla mutlu eder" dedi.

MÜNİR ERDAĞ HEMŞEHRİLERİYLE KUCAKLAŞTI

Ankaragücü Kulübü'nün malzemecisi Münir Erdağ da, hemşehrileriyle kucaklaşarak hasret giderdi.

Geçmiş yıllarda Hatayspor'da da görev yapan Münir Erdağ, deprem sonrası eşinin tedavisi için geldikleri Ankara'da desteğini gördüğü Kulüp Müdürü Bekir Aracı'nın girişimleriyle MKE Ankaragücü kulübüyle anlaşma sağladığını söyledi.

Burada mutlu olduğunu belirten Münir Erdağ, "Kurumsal bir kulüpte görev yapıyorum. Herkesten büyük yakınlık gördüm. İyi ki Ankaragücü ile anlaşmışım, huzurluyum, mutluyum. İşimi de severek yapıyorum" dedi.

Ziyaret sonunda heyet tarafından MKE Ankaragücü Kulübü Müdürü Bekir Aracı'ya çiçek takdim edildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol