Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Semra Tekin, Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yayınlanma Tarihi : 02.11.2022 23:31 Bu haber 451 defa okundu

Hatay’ın köklü, saygın ve sevilen ailelerinden olan Tekin ailesinin kıymetli büyüğü Semra Tekin dualar ile son yolculuğuna uğurlandı. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Semra Tekin, Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Hatay Tarihi eserini ilimize kazandıran, Araştırmacı-Yazar Mehmet Tekin’in eşi ve Tarihi Uzun Çarşının sevilen esnaflarından Mahmut Tekin’in annesi merhume Semra Tekin’in cenazesi Hatay Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Kompleksinde Öğle Namazına Müteakip kılınan cenaze namazının ardından Antakya Asri Mezarlıktaki aile mezarlığına dualar ve gözyaşları arasında defnedildi.

Yoğun katılım ile gerçekleşen cenaze törenine İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüsnü Işıkgör, Antakya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Abdullahoğlu, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Akademik ve İdari Personeller, Siyasi Partilerin Temsilcileri, Kurum Müdürleri, STK Başkanları, Uzun Çarşı Esnafları, Akraba ve Sevenleri katılarak Tekin ailesinin acısına ortak oldular.

Merhume Semra Tekin taziyenin Özel Defne Hastanesi karşısında bulunan evinin önünde kurulan cenaze çadırında alınacağı bilgisi verildi.

Hatay Mahalli Haber Gazetesi olarak Merhume Semra Tekin’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol