Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Sanayi Sitesi Esnafi Bizim Canimiz

Yayınlanma Tarihi : 18.03.2024 00:17 Bu haber 74 defa okundu

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, seçim çalışmaları kapsamında Yeni Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren esnafları ve konteyner kentte yaşayan depremzedeleri ziyaret ederek 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde firesiz destek istedi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Sanayi Sitesi Esnafi Bizim Canimiz

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, seçim çalışmaları kapsamında Antakya’nın Küçük Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren esnaflarla konteyner kentte yaşamını sürdüren depremzedeleri hanelerinde ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinledi. Sanayi Sitesi Esnafi Bizim Canimiz

“ESNAFIN SORUNLARINI ANCAK BİZ ÇÖZERİZ”Sanayi Sitesi Esnafi Bizim Canimiz

Belediye Meclis Üyesi Adayları ve CHP İlçe yöneticileri ile birlikte gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri sonrasında açıklamalarda bulunan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Antakya için yeni bir başlangıç istiyoruz. Yeni Sanayi Sitesi’nde yıkılan yerleri gördükçe içimiz halen sızlıyor. Buraları halen toparlayamadılar. Ne zaman toparlanacak? Bizler hazırız, geleceğiz yapacağız inşallah. Emekçi hakkını alınteri soğumadan alacak. Şehrin kalkınması, istihdamın artması için yürüteceğimiz projelerimiz hazır, esnaf rahat bir nefes alacak. Ekonominin çarkı dönecek "Esnaf Bürosu" projemiz ile esnafımızın belediyedeki işleri hızlanacak. Sanayinin depremden önce çözülmeyen, depremden sonra daha da büyüyen ve harabeye dönen sorunları çözülecek. Ümitsizliğe yer yok, yapacağız.” dedi.

“ANTAKYALILAR KENDİNİ YALNIZ VE ÇARESİZ HİSSETMESİN, ÇARE BİZİZ”

Esnaf ziyaretlerinin yanı sıra Konteyner Kentlerde yaşamını sürdüren depremzedeleri ziyaret eden CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Konteyner kentlerde adım adım çalışmalarımızı sürdürüyor, vatandaşlarımızı dinliyor, taleplerini not alıyor, sorunlarını çözüyoruz. Allah'ın izni ve sizlerin desteği ile Antakya Belediyesi'ni kazandığımızda konteyner kentlerde kalan vatandaşlarımız için 5 projemizi acilen hayata geçireceğiz. Kimse çaresiz, mazlum ve garip kalmayacak. Bizlere kapılarını açarak sıcak ilgisini esirgemeyen tüm depremzedelerimize teşekkür ediyor, bir kez daha 6 Şubat’ta hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.

“DR. AKSOY VE EŞİ, AÇIKGÖZ AİLESİ İLE BİRLİKTE İFTARINI AÇTI”

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy ve beraberinde bulunan eşi Filiz Aksoy, Ramazan-ı Şerif ayının 6’ncı gününde Antakya’da yaşayan Aksoy Ailesi’ne konuk olarak iftar yemeğine katıldı. Gerçekleştirilen iftar sonrası yaptığı açıklamada şu ifadelere yer veren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Bugün iftarda, değerli Sn. Mustafa Açıkgöz ve ailesinin misafiri olduk. Sayın Açıkgöz ailesine ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı ramazanlar diliyorum. Tuttuğumuz oruçlar ve ettiğimiz dualar kabul olsun.” dedi.

“KONTEYNER KENTTE VATANDAŞLARA LOKMA İKRAMI YAPILDI”

Ramazan-ı Şerif ayının 6’ncı gününde konteyner kentlerde bulunan depremzedeleri ziyaret eden CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, teravih namazı sonrasında konteyner kentte yaşayan vatandaşlara lokma ikramında bulundu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol