Hatay Mahalli Haber
MENÜ

POLİSLER HER ZAMAN MÜCADELE İÇİNDEDİR

Yayınlanma Tarihi : 06.04.2016 00:00 Bu haber 849 defa okundu

Hatay İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ ve beraberindeki heyet Polis Haftası dolayısıyla Hatay Valisi Ercan Topaca’yı ziyaret etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
POLİSLER HER ZAMAN MÜCADELE İÇİNDEDİR

Ziyarete Uludağ’ın yanı sıra POMEM Müdürü Ali Canpolat, komiserler ile POMEM öğrencileri de katıldı.

ULUDAĞ: GÖREVİMİZİ FEDAKÂRCA YAPIYORUZ

Ziyarette konuşan Müdür Uludağ, “Hatay son derece hassas bir bölge. Biz de güvenlik hizmetini en iyi şekilde sunmaya çalışıyoruz. Emniyet ekiplerimiz fedakârca çalışmalarını sürdürüyorlar. Ben hepsini yürekten kutluyorum. Hatay’da da 3 ilçemizin emniyet binaları bu yıl içerisinde tamamlanıyor. İl Emniyet Müdürlüğü binamızın da bu yıl yapımına başlayacağız. Vatandaşımıza en kaliteli güvenlik hizmetini sunmak için görevimizi en iyi şekilde yapıyoruz. Bugün vesilesiyle bizi kabul ettiğiniz için sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

TOPACA: DEVLETİMİZ TÜM İMKÂNLARI İLE SİZLERİN YANINDA

Vali Topaca ise yaptığı açıklamada şunları söyledi, “Polis teşkilatımız oldukça önemli bir kurumdur. Bu açıdan güvenlik hizmetlerinde aksama olmamalıdır. %100 şekilde hizmetlerin verilmesi gerekmektedir. Sizler de bu açıdan fedakârca görevinizi yerine getiriyorsunuz. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Polis teşkilatımız devletimizden bile eski olması dolayısıyla çok önemli bir kurumdur. Sizlere görevlerinizde başarılar diliyor, devletin tüm imkânlarıyla yanınızda olduğunu bir kez daha vurguluyorum” diyerek sözlerini noktaladı. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol