Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Play-Off Grubuna Yükselen Takıma Moral Yemeği

Yayınlanma Tarihi : 30.01.2023 20:19 Bu haber 202 defa okundu

Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu, Play-Off grubuna yükselme başarısını gösteren Rasus Kimya Hatay kadın Voleybol takımına yemek verdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Play-Off Grubuna Yükselen Takıma Moral Yemeği

Reyhanlı Göl Gazinosunda düzenlenen yemeğe Kaymakam Yasin Öztürk, Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili ve kulübün sponsoru Osman Ovale, Oda Meclis Başkanı Mahmut İri, yönetim kurulu üyeleri Cuma Cisri, Ali Sidal, Hüseyin Dolgun, Cuma Kaynar, Rasus Kimya Hatay Kadın Voleybol Kulübü Başkanı Erdal Sahillioğlu, Başantrenör Mehmet Bekmez ve oyuncular katıldı.

ÖZTÜRK: KADININ ELİNİN DEĞDİĞİ NER YER GÜZELLEŞİR

Reyhanlı Kaymakamı Yasin Öztürk, gecede yaptığı konuşmada, Rasus Kimya Hatay Kadın Voleybol takımını başarısından dolayı kutladı.

Öztürk, kadınların her türlü aktivitelerine destek verdiklerini belirterek, “Kadının elinin değdiği her yer güzelleşiyor. Kızlarımızın Voleybol da göstermiş oldukları başarılarıyla gurur duydum. İnşallah aynı başarıyı Play-Off Grubunda da sergileyeceklerine inanıyorum. Biz de her zaman sporcunun ve spor yaptıranların yanında olacağız” dedi.

Kaymakam Öztürk, davetinden dolayı Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu’na teşekkür etti.

SAHİLLİOĞLU: SPONSORUMUZ OSMAN OVALE HER ZAMAN YANIMIZDA DURDU

Rasus Kimya Hatay Kadın Voleybol Kulübü Başkanı Erdal Sahillioğlu, kulübün başarısından en büyük faktörün maddi ve manevi her zaman yanlarında duran iş insanı Osman Ovale’ye düzenlenen yemekte teşekkür etti.

Yine aynı şekilde kendilerine moral yemeği veren Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu’na teşekkür eden Başkan Sahilloğlu, “İnşallah bu destekler sayesinde final grubunda başarı göstererek, 1. Lige yükselme başarısını göstereceğiz” diye konuştu.

ZAROĞLU: SPORCULARIMIZI HER ZAMAN DESTEKLEYECEĞİZ

Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu da, davetlerini kırmayarak kabul eden tüm misafirlerine teşekkür etti.

Oda Başkan Vekilleri Osman Ovale’nin sponsor olduğu Rasus Kimya Hatay Kadın Voleybol Takımını başarısından dolayı kutlayarak, “Her zaman sporcularımızı destekleyeceğiz. Gençlerimizin sportif alandaki başarıları bizleri mutlu etmektedir. Osman Ovale arkadaşımı da böyle bir desteğinden dolayı kutluyorum, örnek olmasını diliyorum” dedi.

Rasus Kimya Hatay Kadın Voleybol takımı sporcuları yemek sonunda kendilerini ağırlayan Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu’na çiçek takdim ettiler.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol