Hatay Mahalli Haber
MENÜ

ÖZÇELİK-İŞ Sendikasından Samimi Karşılama

Yayınlanma Tarihi : 15.03.2024 09:13 Bu haber 48 defa okundu

 İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan'dan Özçelik-İş Sendikası Başkanı Mehmet Güngör ve Yönetimine Ziyaret.

Paylaş Paylaş Paylaş
ÖZÇELİK-İŞ Sendikasından Samimi Karşılama

Seçim çalışmaları kapsamında Bölgemizin başarılı Sendikalarından Özçelik-İş Sendikası'nı ziyaret eden Nazmi Ceylan Belediye-Sendika ilişkisinin önemine değindi.ÖZÇELİK-İŞ Sendikasından Samimi Karşılama

"KOORDİNELİ ÇALIŞMALIYIZ"ÖZÇELİK-İŞ Sendikasından Samimi Karşılama

Ceylan; 'Bölgemizde büyük fabrikalar ve binlerce işçi çalışanımız var bu sebeple Sendikalaşmak, işçi hakkını savunmanın en temel yoludur.

Bir çok fabrikalarda ücret iyileştirmelerinizle ilgili başarılarınızın duyuyor, teşekkür ediyoruz.' Açıklamasında bulundu.

Başkan Güngör; "İskenderun Demir Çelik alanında dünyaya damga vuran şehrimiz, mutlaka buraya Demir Çelik Müzesi yapılmalıdır ayrıca sendika oranlarının yükseltilmesi gerekmektedir. Her işçi aynı şartlarda çalışmamaktadır. Klima altında duran ile ağır ateş karşısında çalışan işçi eşit değildir bu sebeple asgari ücret buna göre belirlenmelidir." Açıklamasında bulundu.

NAZMİ CEYLAN: 'PSİKOTERAPİ HİZMETİ GEREKİYOR'

Depremden dolayı sadece binalarda değil psikolojik olarak ağır hasar alındığına dikkat çeken İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan; " Yıkılan sadece binalar değil, yuvalar, hayatlar ve psikolojiler de yıkıldı. Maalesef bunları onarmakta ağır kalındığını hepimiz görüyoruz. Belediye olarak bu izleri sileceğiz. Özellikle psikolojik olarak ücretsiz destek çıkacağız. Bu kentin insanına, işçisine, haklarına ve mutluluğuna sahip çıkacağız." Açıklamasında bulundu.

İSKENDERUN SOSYAL HİZMETLER İLÇE MÜDÜRÜ BALAMAN'A ZİYARET

İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan'dan İlçe Müdürü Yılmaz Balaman'a Nezaket Ziyaretinde Bulundu.

İskenderun'da yapılan sosyal destek kapsamında Devletin vatandaşla arasındaki köprüyü kuran en önemli kurumlardan biri olduğunu dile getiren Aday Nazmi Ceylan; "İskenderun'da şahsınız ve kurum olarak yaptığınız çalışmaları takdirle takip ediyoruz. Sosyal Belediyecilik olarak sizlerle bu tür çalışmaları el birliği ile yardımlaşarak vatandaşımıza destek olmanın düşüncesi içerisinde olacağız." Açıklamasında bulundu.

Sosyal Hizmetler İskenderun İlçe Müdürü Yılmaz Balaman ise; "Uzun yıllar yaptığımız bir çok projede Belediyelerle işbirliği içerisinde yapmanın arzusu içerisindeyiz. Ne kadar mazluma, ihtiyaç sahibine ulaşırsak o kadar mutlu oluruz." İfadelerini kullandı. 

İSKENDERUN'UN TANINMIŞ SİMALARINDAN BARAK'A ZİYARET

Seçim çalışması kapsamında YMM Nevzat Barak'a nezaket ziyareti gerçekleştiren İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan ile samimi sohbette bulundular.

Yerel siyaset üzerine fikir alışverişinde bulunulan sohbette ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Barak çalışmalarda başarılar diledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol