Hatay Mahalli Haber
MENÜ

"OSB BİZİM GURUR KAYNAĞIMIZDIR"

Yayınlanma Tarihi : 23.03.2024 16:50 Bu haber 63 defa okundu

Ülke ekonomisine büyük katkıları olan Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret eden İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Tosyalı, OSB Müdürü Ahmet Tokgöz ve Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.

Paylaş Paylaş Paylaş

Ev sahipliğinden dolayı OSB yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Tosyalı’ya memnuniyetini dile getirirken “Sanayi kuruluşlarımız ülkemizin ve bölgemize değer katan bölgesidir. İskenderun Organize Sanayi Bölge Müdürlüğümüz ülke kalkınmasında lokomotif rol üslenmektedir. Hem üretim hem de bölgede yarattığınız istihdamdan ve başarılı çalışmalarınızda dolayı teşekkür ediyoruz." Açıklamasında bulundu.

OSB-BELEDİYE İLİŞKİ İÇERİSİNDE OLACAK"

Bölgemizde faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarımızın ile sosyal Belediyecilik anlamında sorunları ve çözümler üzerine istişare halinde olacağız. Eksikleri gidermek için bizlerin üstüne düşen ne varsa yapmaya hazır olacağız.” dedi. 

OSB yönetim Kurulu Başkanı E.Ayhan Tosyalı, Nazmi Ceylan ve ekibini ağılamaktan dolayı memnuniyetini dile getirerek, “Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyoruz” diyerek başarılar diledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol