Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Nebih Nafile Ataşehir şiir Günlerinde

Yayınlanma Tarihi : 04.09.2023 18:42 Bu haber 144 defa okundu

Şair-ozan Nebih Nafile, Ataşehir Belediyesi Uluslararası Nazım Hikmet Şiir Günleri’nde şiirlerini okuyacak, müzik, şiir, tiyatro, panel, şiir okuma etkinliklerinde katılımcı olarak yer alacak.

Paylaş Paylaş Paylaş
Nebih Nafile Ataşehir şiir Günlerinde

İstanbul Ataşehir Belediyesi, büyük şairimiz Nazım Hikmet'i anmak ve anlamak, dünyanın ve Türkiye'nin şairleriyle halkımızı buluşturmak amacıyla 5. Uluslararası Nazım Hikmet Şiir Günleri'ni düzenliyor.

Evrensel şairimiz Nazım Hikmet için ondan ve şiirinden aldığımız esinle ve "Yaşamak bir şiir gibi..." duygusunu hissettiren festival 7 Eylül’de başlayacak ve 8-9-10 Eylül 2023 tarihlerinde devam edecektir. Müzik, şiir, tiyatro, panel, şiir okuma etkinliklerinin yer aldığı İstanbul Ataşehir Belediyesi Uluslararası Nazım Hikmet Şiir Günleri'nin beşincisine şair Nebih Nafile katılım sağlayacak.

Usta şairimiz Ataol Behramoğlu’nun onur konuğu olacağı buluşmaya, 6 Şubat asrın felaketinden dolayı Ankara’ya yerleşen Antakyalı şair Nebih Nafile, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve Şiir Günleri Yönetmeni Haydar Ergülen tarafından davet edildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol