Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Nazmi Ceylan'dan EĞİTİM BİR-SEN'E Nezaket Ziyareti

Yayınlanma Tarihi : 17.03.2024 09:18 Bu haber 63 defa okundu

İYİ PARTİ İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan Eğitime ve Eğitimciye Değer Vermeye Devam Ediyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Nazmi Ceylan'dan EĞİTİM BİR-SEN'E Nezaket Ziyareti

İlk Projelerinin Eğitime Destek olacağını dile getiren İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan Eğitim Bir-Sen İskenderun Temsilcisi Cengiz Kaya ve Yönetimine İlçe Başkanı Mustafa Barın ve Meclis Üyesi Adaylarıyla katılım gösterdi.Nazmi Ceylan'dan EĞİTİM BİR-SEN'E Nezaket Ziyareti

"EN ÇOK EĞİTİME ÖNEM VERMELİYİZ!"

Başkan Adayı Ceylan yaptığı Eğitim BirSen temsilciliği'nde yaptığı açıklamada; "Eşim öğretmen ve öğretmenlerimizin sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Belediye olarak bir çok hizmet gelip geçicidir fakat eğitime verilen hizmet ebediyen kalıcıdır. Bu süreçten önce de desteğimiz oldu Başkan olduğumuzda da devam edecek. Çünkü gelecek nesilleri yetiştiren siz değerli öğretmenlerin, okul müdürlerinin okulun boyasıyla, peçetesiyle kısacası eksiklikleriyle uğraştırmayacağız.

Bir Başkan yardımcımız sadece eğitim üzerine faaliyetlerden sorumlu olacak. Bölgemize örnek destek programlarımız dosyamızda hazır." Dedi.

BAŞKAN KAYA: "BİZ NAZMİ CEYLAN'IN EĞİTİME GÖSTERDİĞİ ÖNEMİ BİLİYORUZ."

Eğitim Bir-Sen İskenderun Başkanı Cengiz Kaya; "Nazmi ağabeyimiz söylemiyor ama uzun yıllar okullarla ilgili ne ihtiyacımız olduysa destek oldu. Bir çok okul Müdürü arkadaşlarımız bir çok okulun eksiklerini bir telefonla halletti. Allah razı olsun." Açıklamasında bulundu.

Eğitim Bir Sen İskenderun Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyeleri ile eğitim üzerine öneri ve yapacakları projeler kapsamında fikir alışverişinde bulunuldu

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol