Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Nazmi Ceylan’dan çiçekli Kutlama

Yayınlanma Tarihi : 09.03.2024 22:04 Bu haber 74 defa okundu

İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan Gelişim Hastanesi'nde çalışan sağlık personellerini ziyaret ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Kutladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Nazmi Ceylan’dan çiçekli Kutlama

İYİ Parti İskenderun Kadın Teşkilatı ile çiçek takdim eden Nazmi Ceylan; "Kadınlarımıza hediye edilen bu gün anlam ve önemine binaen ziyaret gerçekleştirdik ve bir tebessüm oluşturmak, mutlu etmek istedik." Açıklamasında bulundu.Nazmi Ceylan’dan çiçekli Kutlama

Gelişim Hastanesi Başhekimi Dr. Emin Turhan ve Hastane Müdürü Ahmet Ahraz eşlik ederken, gerçekleşen nezaket ziyaretinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.Nazmi Ceylan’dan çiçekli Kutlama

NAZMİ CEYLAN'DAN İŞ İNSANI BEDRETTİN ÖZ'E ZİYARETNazmi Ceylan’dan çiçekli Kutlama

İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan seçim çalışması kapsamında ziyaretlere aralıksız devam ediyor.

İskenderun'un sevilen İş insanlarından Özler Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Bedrettin Öz’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Samimi geçen sohbette İskenderun ve Hatay geneli konular üzerinde gerçekleşen ziyarette İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan'a başarılar diledi.

Ceylan; " Bedrettin Öz İskenderun'a değer katan önemli bir iş insanı ve aynı zamanda eski dostumdur. Samimi misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum." Açıklamasında bulundu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol