Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Nazmi Ceylan'dan Balıkçı Pazarı’na Ziyaret

Yayınlanma Tarihi : 17.03.2024 08:55 Bu haber 65 defa okundu

İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan Numune mahallesinde bulunan Balıkçı Pazarı esnafına ziyaret gerçekleştirdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Nazmi Ceylan'dan Balıkçı Pazarı’na Ziyaret

"İSKENDERUN DENİZ KENTİ"Nazmi Ceylan'dan Balıkçı Pazarı’na Ziyaret

İskenderun'un deniz kenti olmasına rağmen balık kültürünün oluşmamasına değinen İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan Pazar esnafına pazar yolu ile ilgili yapım, iyileştirme sözü verdi.Nazmi Ceylan'dan Balıkçı Pazarı’na Ziyaret

Ceylan; "Hemşehrilerimizin daha uygun ve daha nezih ortamda hizmet edebilmesi için Belediye olarak gerekli çalışmaları başlatacağız. Gerekirse 'Balık Günleri' düzenleyeceğiz ve bu sektörümüzü daha da canlandıracağız. Açıklamasında bulundu.

UĞUR OKULLARI'NA NEZAKET ZİYARETİ

İskenderun'da eğitim alanında kentimize yatırım yapan eğitim kurumlarından Uğur Okulları Müdürü Ayşegül Cesur'a ve öğretmenlere nezaket ziyaretinde bulunuldu.

Eğitim-öğretim üzerine açıklamalarda bulunan Cesur yaklaşan seçimlerden dolayı İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan'a ve ekibine başarılar diledi.

Seçim çalışması kapsamında eğitime verdiği önemi dile getiren Başkan Adayı Ceylan: "Benim eşim de öğretmendi, öğretmenlik kutsal bir meslek geleceğimiz sizlerin ellerinde şekilleniyor. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum." Açıklamalarında bulunurken

Misafirperverliğinden dolayı idari personellere ve öğretmenlere teşekkür etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol