Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Musa Göçmen Senfoni Orkestrası Hatay'da Depremzede çocukları Sevindirdi

Yayınlanma Tarihi : 29.04.2023 22:44 Bu haber 213 defa okundu

Musa Göçmen Senfoni Orkestrası, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'ın Defne ve İskenderun ilçelerinde, çocukları müzikle buluşturdu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Musa Göçmen Senfoni Orkestrası Hatay'da Depremzede çocukları Sevindirdi

23-30 Nisan Çocuk Haftası kapsamında geçici barınma alanlarında gerçekleştirilen etkinliklerde, depremzede çocuklara melodika ve marakas müzik aletleri ile sürpriz hediyeler verildi.Musa Göçmen Senfoni Orkestrası Hatay'da Depremzede çocukları Sevindirdi

Proje koordinatörü Zuhal Erol, Transatlantic Petroleum firması sponsorluğunda hazırlanan sosyal sorumluluk projesi kapsamında, bölgedeki müzik öğretmenleriyle koordineli olarak çocuklara enstrümanların eğitiminin verilmesinin planlandığını söyledi.Musa Göçmen Senfoni Orkestrası Hatay'da Depremzede çocukları Sevindirdi

Sonrasında ise söz konusu çocukların Ankara'ya getirilerek, senfoni orkestrası ile konser verip, izleyiciyle buluşmasının amaçlandığını belirten Erol, şunları kaydetti:

"Çocuklarımızın bir nebze olsun deprem psikolojisini aşmalarını istiyoruz. Bu anlamda etkinliklerimiz çok keyifli oldu. Ankara'dan gelen Transatlantic Petroleum firması çalışanları çocuklara hediyeler dağıttı. Bu projenin sürdürülebilir olmasını hedefliyoruz. Konser geliri ile Hatay'daki diğer çocuklara da destek verilmesini planlıyoruz."

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol