Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Milletin Iki Eli Yakanızda Olacak

Yayınlanma Tarihi : 27.11.2022 11:42 Bu haber 190 defa okundu

Gelecek Partisi Hatay İl Başkanı Can Cankesen, geçtiğimiz günlerde Düzce’de meydana 5.9 şiddetindeki depreme dikkat çekerek, Hatay’ın riskli bölgede bulunduğunu ve depreme hazır olmadığını dile getirdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Milletin Iki Eli Yakanızda Olacak

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü kapsamında açıklamalarda bulunan Başkan Cankesen, geçtiğimiz günlerde Düzce’de 5.9 şiddetinde meydana gelen depremi hatırlattı ve 1. fay hattı üzerinde bulunan Hatay’ın durumuna değindi.

Antakya'nın geçmişte ciddi depremlerle yüzleştiğinin altını çizen Gelecek Partisi Hatay İl Başkanı Can Cankesen, “Net bir şekilde söylüyorum Antakya başta olmak üzere Hatay depreme hazır değil, Türkiye depreme hazır değil. Yıllarca deprem nedeniyle toplanan paralar nereye gitti buradan soruyorum. O para kimlere peşkeş çekildi, kimler o paralara sahip oldu? Burada insanımızın canını hiçe sayacak hiçbir yöneticiyi tanımıyorum. Bu yapılanlar haksızlıktır. Deprem vergisi adı altında toplanan paraların kaybedilmesini şiddetle kınıyorum. Buna vesile olanlar, bu milletin iki eli yakanızda olacaktır” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol