Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Millete Hizmet Etmeyenlerden Kurtulmaya 20 Gün Kaldı

Yayınlanma Tarihi : 11.03.2024 08:41 Bu haber 116 defa okundu

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, millete hizmet etmeyen CHP’li HBB yönetiminden kurtulmaya 20 gün kaldığını söyledi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Millete Hizmet Etmeyenlerden Kurtulmaya 20 Gün Kaldı

Hatay’ın 15 ilçesini 50 günden bu yana gezdiğini kaydeden Öntürk mahallelerin tamamının su, altyapı ve yol sorununun olduğunu belirtti. Millete Hizmet Etmeyenlerden Kurtulmaya 20 Gün Kaldı

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Cumhur İttifakı İlçe başkanları ve ilçe teşkilatlarının katılımlarıyla İskenderun’a bağlı Osmangazi, Çınarlı, Cırtıman, Aşkarbeyli, Suçıkağı, Cebike, Akçay, Bekbele ve Denizciler Mahalleleri’nde vatandaşlarla bir araya gelen Öntürk, 31 Mart yerel seçimlerinde tam destek istedi. Millete Hizmet Etmeyenlerden Kurtulmaya 20 Gün Kaldı

“HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’Nİ KAZANACAĞIZ”

Öntürk; “Depremle yıkılan kentimizin ayağa kalkması için devletimiz tüm imkanlarıyla seferber oldu. Konutlar, okullar, yollar yapıyor. Biz de yerel belediye olarak bu hizmetlerin altyapısını suyunu yolunu yapacağız. Mevcut belediye Hatay’ı 10 yıldır susuz, kanalizasyonsuz ve yolsuz bıraktı. 31 Mart bu anlamda çok büyük bir fırsat. Bu seçim siyasi bir seçim olmaktan ziyade Hatay’a hizmet etmeyen milletin derdiyle dertlenmeyen bu yapıdan kurtulmanın seçimidir. Millete hizmet etmeyen bu yapıdan kurtulmaya 20 gün kaldı” dedi. 

“MİLLETE HİZMET ETMEYENDEN BAŞKAN OLMAZ”

Hatay’ın beceriksiz yönetim elinde tüm büyükşehirlerden geri bırakıldığını aktaran Öntürk; “186 kilometre kıyısı olan bir ilimiz, yaylaları, dağları, ovaları olan muhteşem bir kentimiz var. Ama bu imkanları değerlendiremeyen bir beceriksiz yönetim var. Köylerde hala su, yol sorunu konuşuluyor. Kentin ulaşımını, mezbahaneleri, hallerimizi yeniden inşa edeceğiz. Kentimizin önümüzdeki 50 yılını kurtaracak su projelerimiz var. Mahalle merkezlerinde kompleks yapılar yapacağız. Toplantı salonları, muhtarlık, kadınların faaliyet göstereceği alanlar, gençlerin ders çalışacağı alanlar yapacağız. Biz milletimizin derdi ile dertlenenleriz. Ancak millete hizmet etmeyenden bu kente başkan olmaz. İnşallah 10 yıldır bu kente hizmet etmeyenleri asıl mesleklerine geri göndereceğiz. Bu şehrin kaybedeceği bir 5 yılı daha yok. Biz bu kente gerçek belediyecilik hizmetlerini kazandırarak kentimizi önümüzdeki yıl sonundan itibaren ayağa kaldıracağız” ifadelerini kullandı. 

Öntürk, Hatay’ı makus talihinden kurtararak gerçek belediyecilik hizmetlerine kavuşturmak için tüm hemşehrilerinden destek istedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol