Hatay Mahalli Haber
MENÜ

MAKİNE PARKINI GÜÇLENDİ

Yayınlanma Tarihi : 06.04.2016 00:00 Bu haber 974 defa okundu

Samandağ Belediyesi daha nitelikli, hızlı hizmet üretmek üzere makine parkına 2 arazi tipi araç 5 adet binek tip araç ekledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
MAKİNE PARKINI GÜÇLENDİ

 Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Samandağ Belediyesi meclis üyeleri, Samandağ Belediye Başkan Yardımcıları M. Ali Kamacı, Mehmet Yıldız, Destek Hizmetleri Müdürü Bedir Zehra, Deniz Bank Samandağ Şube Müdürü Eda Pehlivan, belediye yetkililerinin katılımıyla araçlar teslim alındı.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, “Belediyemiz Meclisinin aralık ayı olağan toplantısında aldığı karara dayanarak daha önce 2 iş makinesini almıştık. Bugün ise aralık ayı meclisinde aldığımız karar doğrultusunda 7 araç daha araç parkımıza eklenmiştir. Yeni alınan araçlar belediyemizin genişleyen hizmet sahası içinde daha hızlı hareket etme kabiliyeti sağlayacaktır. Halkımıza daha sağlıklı, daha nitelikli hizmet üretme konusunda gücümüze güç katacaktır. Bu konuda bizlere yetki veren belediye meclis üyelerine teşekkür ederim” dedi.

Samandağ Belediyesi Destek hizmetleri Müdürü Bedir Zehra, “Yeni araçlarımız icrai faaliyetlerde bulunan müdürlüklerimizin hizmetine verildi. Makine ikmal parkımızın tamamlanmasıyla birlikte ekonomik ömrünü tamamlamış bulunan araçları hurdaya ayırmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerinde bulundu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol