Hatay Mahalli Haber
MENÜ

KÜBRA GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI

Yayınlanma Tarihi : 17.02.2016 00:00 Bu haber 1027 defa okundu

2014-2015 sezonunda Sutopu Bayanlar 1. Liginde 174 golle "Gol Kraliçesi" seçilen Defneli Kübra Kuş, Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman'ı ziyaret etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
KÜBRA GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI

Defne Belediye Meclis Üyesi, babası Mahmut Kuş ile birlikte Başkan İbrahim Yaman'ı ziyaret eden Kübra Kuş, geçtiğimiz sezon lig şampiyonu olan İzmir Ege Su Sporları ve Tenis İhtisas Kulübü'ndeki çalışmaları ile 'Gol Kraliçesi" seçildiği dönemle ilgili sohbette Defne'de Sutopu takımının kurulmasını da önerdi.

174 gol atarak Gol Kraliçesi seçilen ve halen Beden Eğitimi Öğretmenliği öğrencisi olan Kübra Kuş gibi bir sporcuyu ağırlamaktan mutlu olduğunu belirten Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, "Elde ettiğin başarılar göğsümüzü kabarttı. Bu başarılarının artarak devam edeceğine yürekten inanıyoruz. Defne ve Hatay'ın adını başarıyla duyurup, gol kraliçesi seçilmen ayrıca gurur verici bir sonuçtur. Seninle ne kadar övünsek azdır. Sizler gibi gençlerimizin başarısını duydukça, sağlıklı bir gelecek oluşturma umutlarımızı da arttırmaktadır" ifadesini kullandı.

Bir süre sohbetten sonra milli takım sporcusu Kübra Kuş'a armağan sunan Başkan Yaman, spora ve sporcuya destek veren Defne Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye hazır olduğunu ifade ederek, Hatay'ın adını başarıyla anılmasına vesile olmasından dolayı bir kez daha başarı dileğinde bulundu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol