Hatay Mahalli Haber
MENÜ

KIZLAR ŞAHLANDI

Yayınlanma Tarihi : 26.12.2016 00:00 Bu haber 599 defa okundu

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Liginde mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor deplasmanda Tosyalı Toyo Osmaniye Gençlik Spor Kulübü’nü 78-68 mağlup ederek ligdeki çıkışına devam etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
KIZLAR ŞAHLANDI

Osmaniye Tosyalı Arena'da oynanan maçta rakip sahada olmanın verdiği dezavantajı avantaja çeviren Hatay Büyükşehir Belediyespor, ilk çeyreği 25-14 önde kapattı.

İkinci çeyreğe hızlı başlayan HBB, rakibin iyi savunmasına rağmen ilk yarıyı 46-33 önde kapatarak rakibini sevindirmedi.

MELEKLER BAŞTAN SONA ÜSTÜN OYNADI

İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Hatay’ın Melekleri üst üste kazandığı sayılarla rakibini seyircisi önünde dezavantajlı duruma düşürerek sağladığı moral ve motivasyonla üçüncü çeyreği 65-54 ile rakibinin önünde kapattı.

Son çeyrekte üstün mücadelesine devam ederek rakip taraftarlara zevkli bir mücadele izleten Hatay Büyükşehir Belediyespor maçı 78-68 skorla kazandı.

COURTNEY PARİS VE BAHAR ÖZTÜRK ÖNEMLİ KATKI SAĞLADI

Nefes kesen ve sporseverlere oldukça keyif veren mücadelede HBB'nin hücumdaki en büyük silahlarından olan Courtney Paris'in 26 ve Bahar Öztürk 30 sayı atarak skora önemli katkı sağladı. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol