Hatay Mahalli Haber
MENÜ

‘Kırmızı’ Ve ‘akrebin Gözyaşlari’ Kitabinin Gelirleri Depremzede Aileye Bağişlanacak

Yayınlanma Tarihi : 11.12.2023 09:30 Bu haber 81 defa okundu

Dörtyollu Şair ve Yazar Yalçın Macit (Beyzade)’nin yeni çıkardığı ‘Kırmızı’ ve ‘Akrebin Gözyaşları’ isimli şiir kitapları raflar da yerini aldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
‘Kırmızı’ Ve ‘akrebin Gözyaşlari’ Kitabinin Gelirleri Depremzede Aileye Bağişlanacak

Daha önce çeşitli gazete ve dergilerde şiir etkinliklerinde bulanan Yalçın Macit (Beyzade), ‘Kırmızı’ kitabıyla sevgiyi ve tutkuyu anlattığını; ‘Akrebin Gözyaşları’nda ise aşkı ve aşkın nar ateşini anlattığını belirtti. ‘Kırmızı’ Ve ‘akrebin Gözyaşlari’ Kitabinin Gelirleri Depremzede Aileye Bağişlanacak

Kitabı hakkında bilgiler veren Yazar Yalçın Macit; “İlk araştırma kitabım olan ‘Beyzadeler Ailesi’ ve ‘Yılankale Efsanesi’ isimli aile tarihini ve soy ağacını anlattığım kitabımdan sonra, yıllardır kaleme alıp yazmış olduğum şiirlerimi ‘Kırmızı’ ve ‘Akrebin Gözyaşları’ isimli kitaplar olarak bastırıp siz değerli dost akraba ve okurlarımın beğenisine sunmaktan gurur duymaktayım. Bu iki kitabımla okuyucularımın kendini bulacağına ve kitabın gönüllere dokunacağına inanıyorum. Her iki şiir kitabımın büyük bir geliri Hatay'da evini barkını ve üç canını kaybetmiş acılı bir anneye bağışlanacaktır. Siz değerli dostlarımızın da kitaplarımıza ve bu anlamlı kampanyamıza yardımlarını ve kitaplarımızdan alarak desteklerinizi bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol