Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Kimse Umursamıyor! Yolda çökmeler Giderek Büyüyor!

Yayınlanma Tarihi : 25.10.2023 16:42 Bu haber 126 defa okundu

Antakya-Yayladağı yolu üzerinde çöken yol tehlike saçıyor, haftalardır onarılmarak, faciaya davetiye çıkarılan yolda, çökmeler giderek büyüyor ve güzergahı kullanan araçlar için risk taşıyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Kimse Umursamıyor! Yolda çökmeler Giderek Büyüyor!

Bölgede yaşanan çökmeye önlem olarak sadece "Duba" konuması daha büyük tepti topladı.

Alınan bilgilere göre yaklaşık 15 gün önce Yayladağı ilçesi Çabala Mahallesi yol ayrımından sonra karşılıklı iki tarafta yol çökmesinin meydana geldiği ifade edildi.

Yolun 15 günden bu yana çökmeye devam ettiği ve çöküntülerin giderek büyüdüğüne dikkat çeken bölgedeki vatandaşlar, "Her gün artarak çökme devam ediyor. Yolun durumu Karayolları Bölge Müdürlüğüne bildirilmesine rağmen önlem önlem amaçlı duba koyup gittiler. Bölgede aydınlatma da olmadığı için her an tehlike arz etmekte ve faciaya neden olmadan acil olarak önlem alınması gerekiyor. Ayrıca 6 şubat depreminden sonra buraya ikamet etmek için gelen vatandaşların sayısı artmasından dolayı yol güzergahında her an ölümlü ve yaralanmalı kazalar meydana gelebilir, yetkililerin vakit geçirmeden önlem almaları gerekiyor" diye konuştular.

Vatandaşlar, yolda çökmelerin giderek büyüdüğünün altını çizerek, yetkililerin acil önlem alması gerektiğini bir kez daha vurguladılar.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol