Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Kaan Temizlik Antakya Gençlik zirveyi bırakmıyor

Yayınlanma Tarihi : 16.02.2016 00:00 Bu haber 1139 defa okundu

Altyapıya önem veren spor kulüplerimizden Kaan Temizlik Antakya Gençlik, U-19 ve U-16 liglerinde aldığı başarılı sonuçlarla zirveye yer alıyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Kaan Temizlik Antakya Gençlik zirveyi bırakmıyor

U-19 Gençler Ligi A Grubunda lider durumda bulunan Kaan Temizlik Antakya Gençlik, Pazar günü akşamı Nazım Koka sahasında oynanan maçı 8-1 kazanarak liderliğini sürdürdü.

Antrenörler Hasan Yıldır ve Mehmet Davut idaresinde maça iyi başlayan ve güzel futbolunu gollerle süsleyen Sarı-Siyahlı Antakya Gençlik’in gollerini Bekir Ömer Tıraşlı (2), Uğurcan Bararbaşı (2), Mehmet Kılıç, Süleyman Bayraktar, Hasan Güleryüz ve Bünyamin Yavuz attı.

Farklı skorun sevincini yaşayan Kaan Temizlik Antakya Gençlik U-19 takımı 3 maçta topladığı 9 puanla grup liderliğini perçinledi. Bu arada Antakya Gençlik 3 maçta attığı gol sayısını 16’ya çıkararak golcü takım olduğunu gösterdi. Maçta takımı yalnız bırakmayan Antakya Gençlik Başkanvekili Ahmet Davut ve yönetici Tahir Kabakoğlu, antrenör ve futbolcularını tebrik ettiler.

U-16 TAKIMI, LİDERİ YENDİ

Bu arada U-16 Gençler Ligi A Grubuna ait maçta Kaan Temizlik Antakya Gençlik, zorlu maçta lider Defne 2013 takımını 3-1 yenerek rakibini liderlik koltuğundan indirdi.

Antakya Gençlik’in çok iyi mücadele ettiği maçta takımın gollerini Mehmet Emir Yeral (2) ve Yusuf Gencel attı. Hasan Yıldır ve Mehmet Davut’un öğrencileri, bu sonucun ardından 3 maç sonunda puanını 7’ye yükseltirken, liderlikten düşen Defne 2013 Spor 6 puanda kaldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol