Hatay Mahalli Haber
MENÜ

İzzet Güçlü Caddesi Trafiğe Kapatıldı

Yayınlanma Tarihi : 08.10.2025 06:03 Bu haber 225 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), Asi Nehri üzerinde yürütülen ıslah ve altyapı çalışmaları kapsamında Antakya ilçesinde bulunan İzzet Güçlü Caddesi’nin geçici olarak trafiğe kapatıldığını açıkladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
İzzet Güçlü Caddesi Trafiğe Kapatıldı

Trafik düzeninin sağlanabilmesi amacıyla Haraparası Mahallesi’ndeki İzzet Güçlü Caddesi’nin, İstiklal Caddesi kesişiminden Fahri Öksüz Camisi’ne kadar olan bölümü, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile DSİ’ye bağlı yüklenici firmalar tarafından yürütülen çalışmalar süresince araç trafiğine kapalı olacak.

Alternatif Güzergâh: İstiklal Caddesi

6 Ekim itibarıyla cadde trafiğe kapatılırken çalışmalar süresince trafik akışı çift yönlü olarak İstiklal Caddesi üzerinden sağlanacak ve sürücüler belirlenen bağlantı yolları ile alternatif güzergâhları kullanacak.

HBB Ulaşım Dairesi yetkilileri, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için uyarı ve yönlendirme levhalarına dikkat etmeleri, trafik işaret ve kurallarına uymaları gerektiğini belirtti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol