Hatay Mahalli Haber
MENÜ

İstifa Söylentilerine 'hocamız' Denildi!

Yayınlanma Tarihi : 30.12.2023 12:02 Bu haber 95 defa okundu

Atakaş Hatayspor, teknik direktör Volkan Demirel’in istifa ettiği iddialarına sosyal hesabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi. Sosyal medyada ve haberlerde Volkan Demirel'in istifa ettiği iddia edildi. İddiaların ardından Hatayspor'un sosyal medya hesabından "Hocamız" ifadesiyle Demirel'in fotoğrafı paylaşıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
İstifa Söylentilerine 'hocamız' Denildi!

Süper Lig’de çıktığı son 9 karşılaşmada sadece bir galibiyet alan ve son olarak Beşiktaş’a 2-1 mağlup olan Atakaş Hatayspor’da sancılı bir süreç yaşanıyor. Bordo-Beyazlı ekibin teknik patronu Volkan Demirel, Beşiktaş maçı sonrası yaptığı açıklamada ayrılık sinyalleri verdi. Kendisine yönetilen “İstifa” sorusuna yanıt veren Demirel, “Düşüneceğim, konuşacağım, bakacağız. Oyuncularla konuşacağız, neyi daha iyi yapıyoruz, neyi yapamıyoruz bakacağız. Bütün suç benimdir. Dediğim gibi bakacağız” dedi.

Takımı kendisinin kurduğunu ve tüm sorumluluğun kendisine ait olduğu dile getiren Demirel, “Mağlubiyetin tüm sorumlusu benim. İçeride oynadığımız bir Kayserispor maçı, bir de bu maçta çok kötü oynadık. Bunun sorumlusu benim. İçimden çok söylemek şey geliyor. Bu takımı kuran benim. Fazla da bir şey yok benim adıma. Aslında konuşmak istiyorum ama... Beşiktaş'ı da tebrik ederim. Bu ülkenin önemli takımlarından biri, her zaman saygı duyulmalı. Büyük takım olmak başka bir şey. Çok saygı duymamız gerektiğini söyledim. Belki çıkacakları tatil... Maçta konsantrasyon eksiği yarattı. Bu takımda her şeyi yapan, bu oyuncuları getiren benim. Söyleyecek çok şey var ama söyleyemiyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde söyleyebilirim” değerlendirmesini yaptı.

Demirel’in mental açıdan çok yorulduğu ve görevi bırakmak istediği biliniyor. Yönetim, Demirel’i bırakmak istemese de konunun kapanmadığı önümüzdeki süreçte Volkan Hoca’nın görevi bırakabileceği belirtiliyor. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol