Hatay Mahalli Haber
MENÜ

İskenderun Türk Metal İş Sendikası'na Ziyaret

Yayınlanma Tarihi : 09.03.2024 21:37 Bu haber 73 defa okundu

İYİ PARTİ İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan Başkan Çakır Varan ile çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Paylaş Paylaş Paylaş
İskenderun Türk Metal İş Sendikası'na Ziyaret

Ceylan: "Sendika işçi haklarında nasıl işimizde destek veriyorsak Belediye olarakta her zaman destek vereceğiz. Bizim için Sendikalar sosyal hayatımızın vazgeçilmez unsurudur." Açıklamasında bulundu.İskenderun Türk Metal İş Sendikası'na Ziyaret

Ziyaretin sonunda Sendika Başkanı Çakır Varan’a ve çalışma arkadaşlarına misafirperverliklerinden ötürü teşekkürlerini iletti.İskenderun Türk Metal İş Sendikası'na Ziyaret

NAZMİ CEYLAN'DAN ATLAS ENERJİ'YE ZİYARET

İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan Atlas Enerji Üretim A.Ş Mali ve İdari İşler Müdürü Hüseyin Gürol Dinsel ve çalışan işçilerle öğle yemeğinde buluştu.

Üretim üzerine verdikleri destek ve istihdamda dolayı şükranlarını dile getiren Ceylan; "İskenderun için Üretim yapan tüm kurum ve kuruluşlar başımızın tacıdır. Koltuğu devraldığımızda Belediye olarak üstümüze düşen görevi her zaman yerine getirmeye hadır olacağız." Açıklamasında bulundu.

NAZMİ CEYLAN; 'EMEKLİLER SİMİDE MUHTAÇ OLMAYACAK!'

Zor şartlarda geçimini sağlayan emekliler için projeler üretme noktasında faaliyetlerde bulunacaklarını sözlerine ekleyen İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan TÜED Başkanı Hüseyin Göde ve üyelerine nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Göde " Emekliler zor şartlar altında yaşıyor en azından Belediye olarak imkanlar sunulması gerekmektedir. Sizler bizim için sunduğunuz projeler ve ilginizden dolayı teşekkür ediyoruz." İfadelerini kullandı.

Ziyaret sonunda Türk Bayrağı hediye eden Nazmi Ceylan misafirperverlikleri için teşekkürlerini etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol