Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Her geçen gün yeni yatırımlar yapıyoruz

Yayınlanma Tarihi : 11.10.2016 00:00 Bu haber 1399 defa okundu

Defne Hastanesi Samandağlı Muhtarlarla buluştu. Samandağ Deniz Sahilinde bulunan Dervişan Tesislerinde gerçekleşen etkinliğe Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir de katıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Her geçen gün yeni yatırımlar yapıyoruz

Başkan Nehir, etkinlikle ilgili yaptığı konuşmada, “Defne hastanesi 8 yıl önce hizmete girdi. O dönemlerde cesur bir yatırımdı. Her geçen gün hizmet çıtasının yükseldiği, sağlık hizmetlerine ulaşılabilirliğin daha kolay olduğu bir döneme doğru gidiyoruz. Defne hastanesinden her zaman kaliteli hizmet aldık. Biz buradaki varlıklarıyla, hizmetleriyle mutluyuz” dedi.

Defne Hastanesi Genel Müdürü Fazıl Altınay da, konuşmasında, “Defne Hastanesi sizlere daha iyi, daha kaliteli bir hizmet verebilmek için her geçen gün büyüyor yeni yatırımlar yapıp hizmet ağını genişletiyor. Sizlerin de bildiği gibi Hastanemiz bölgemizde anjiyo ve açık kalp cerrahisi yapan ilk merkezdi. Tam teşekküllü kalp ünitesinden sonra yine bölge için hayati öneme sahip ‘Kanser Merkezi’ni kurup faaliyete geçirdik. Kanser hastalarımız daha önce tedavi için diğer illere gitmek zorundaydı, hastalıktan zaten bitkin düşmüş bedenler tedavi umudu ile maddi manevi yıpranıyorlardı. Defne Hastanesi hasta ve yakınlarının bu mağduriyetlerinin önüne geçti. Çok ciddi harcamalarla yüksek donanımlı cihazları hastanemize katarken, bölgede tanınan isim yapmış konularında uzman değerli hekimleri bünyesine kattı.

Defne Hastanesinde hedef, bölgede verilmeyen sağlık hizmetlerini sunup hastaların başka illerde tedavi olma mağduriyetlerini gidermek. Hastanemiz de bu hizmetlerin verilmesini sağlamak. Bunun için yan dallarda üniteler açmaya başladık. Yine Özel Hastanelerde bir ilki gerçekleştirip Gastroentroloji ve Endokrinoloji bölümünü kurduk.

Defne Hastanesi baktığı hasta sayısı, hizmet çeşitliği ile ‘kamu’ya mal olmuş bir hastane. Özel Hastane ayrıcalığı ile kamusal görev yapıyoruz. Siz muhtarlarımız da kamusal bir iş üstlenmiş durumdasınız, hatta birçok muhtar yasada belirtilen işin çok dışında insanların her türlü hizmetine koşuyor. Muhtarlarımızın görüş ve önerilerine her zaman açığız. Muhtarlarımız Defne Hastanesini ‘Hastaneleri’ olarak bilsinler bizler her zaman onlara desteğe hazırız. Muhtarlarımızdan ricamız çevrelerine hastanemizi anlatsınlar Hastalar Defne Hastanesine uğramadan diğer illere gitmesinler. Sağlık hizmet kalitesinin belirleyici gücü Hekim emeğidir. Son bir yılda biri birinden değerli mesleklerinin zirvesinde Hekimleri kadromuza katmaktan büyük bir onur duyduk” dedi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol