Hatay Mahalli Haber
MENÜ

HBB’nin Beton Asfalt çalışması şehrin Her Noktasında

Yayınlanma Tarihi : 01.03.2024 20:48 Bu haber 170 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’ın 15 ilçesinde beton asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 

Paylaş Paylaş Paylaş
HBB’nin Beton Asfalt çalışması şehrin Her Noktasında

HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, deforme olan ve altyapı sonrası bozulan yollarda şehrin dört bir yanında asfalt serimi gerçekleştiriyor. HBB’nin Beton Asfalt çalışması şehrin Her Noktasında

Dörtyol ile Erzin ilçesi arasında Zühtü Çelebi Caddesi’nden başlayarak Erzin Devlet Hastanesine devam eden ve iki ilçeyi birbirine bağlayan yolda beton asfalt öncesi zemin iyileştirme çalışmalarına başladı. HBB’nin Beton Asfalt çalışması şehrin Her Noktasında

Hassa ilçesi Söğüt, Arpalıuşağı, Gülpınar ve Bademli Mahallelerini birbirine bağlayan grup yolları ile birlikte Arsuz ilçesinde Beyköy Mahallesi’nde de beton asfalt serimine başlandı. 

Altyapıdan üstyapıya kadar şehrin her noktasında gece gündüz demeden çalışmalar gerçekleştiren Büyükşehir ekipleri, Antakya ilçesi Maşuklu ile Ekinci Mahallelerinde de bozuk ve kullanışsız olan yolları asfaltlıyor. 

Ekipler ayrıca Defne ilçesi Harbiye Mahallesi’ndeki Şeyh Yusuf El Hekim Türbesi yolunu korumak amacıyla 45 metre uzunluğunda taş duvar çalışmalarını tamamladı. Aynı zamanda bölgede bulunan dere yatağında da büz döşeme çalışması yapılıyor. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol