Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Haydi çıkışa devam

Yayınlanma Tarihi : 12.02.2016 00:00 Bu haber 925 defa okundu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta kümede kalma mücadelesi veren Hatayspor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Bayrampaşaspor’u konuk edecek.

Paylaş Paylaş Paylaş
Haydi çıkışa devam

Bordo-Beyazlı ekip, son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla kümede kalma ümitlerini arttırırken, 3 maçta topladığı 5 puanlık çıkışını Pazar günkü maçta da sürdürmek istiyor.

Hatayspor, zorlu maçta galibiyet hesapları yaparken, Bayrampaşaspor’u eli boş göndererek, puan cetvelinde rakibinin üzerine çıkmayı hesaplıyor.

Hafta başından bu yana sürdürdüğü hazırlıkları tamamlayan Bordo-Beyazlılar, kendi tesislerinde kampa çekilerek maç saatini beklemeye başladı.

Hatayspor’da kritik maç öncesi kart cezalıları Selçuk, Semavi, sakatlıkları devam eden Ercan ve Fuat’ın oynamalarının zor olduğu belirtildi.

 

Toysal: taraftarımızdan destek bekliyoruz

Hatayspor’un genç teknik direktörü Bayram Toysal, Pazar günü kendi saha ve seyircileri önünde oynayacakları maçta taraftarların desteğini beklediklerini söyledi.

Ligde oynayacakları her maçın artık final havasında geçeceğine dikkati çeken Toysal, “Bu kritik dönemde taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz ve Bayrampaşaspor karşısında tribünleri doldurmalarını bekliyoruz. Takım olarak çok iyi durumdayız, sahada en iyisini yaparak, galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyoruz. Bunu başaracak güçteyiz. Yeter ki taraftarımız yanımızda olsun” dedi.

Pazar günü Antakya Atatürk Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati 13.00 olduğu açıklandı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol