Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatayspor transferde atağa kalktı

Yayınlanma Tarihi : 06.01.2017 00:00 Bu haber 887 defa okundu

Spor Toto 2. Lig kırmızı grup takımlarından Hatayspor ara transferde iki oyuncuyu renklerine bağladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatayspor transferde atağa kalktı

Hatayspor transfer komitesi, uzun süredir peşinde olduğu Elazığspor’un santrafor oyuncusu Ömer Yıldız ile Karagümrük’ün her iki kanatta oynabilen Emirhan Çolak’la anlaşarak sözleşme imzaladı.

Yıldız ile Çolak, Hatayspor gibi büyük bir camiaya geldiklerinden dolayı mutlu olduklarını ve takımın başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.

Her iki oyuncu Hatayspor’un kamp yaptığı Antalya’daki kampa dahil edildi.

İSMAİL İLE ÖKKEŞ SÖZLEŞME İMZALADI

Hatayspor’un daha önce kiralık olarak transfer ettiği Eskişehirspor’un sağbek oyuncusu İsmail Erdoğan ve Gaziantep Büyükşehirspor’dan genç kalecisi Ökkeş Can Bozkurt’la resmi sözleşme imzaladı.

ZAN: İKİ OYUNCU DAHA ALACAĞIZ

Hatayspor’un Genel Koordinatörü ve Milli Futbolcu Gökhan Zan, İki oyuncu daha alarak transfer kapatacaklarını söyledi. Yeni transfer hakkında bilgi veren Zan, “Hataysporumuz; teknik direktör Fatih Kavlak’ın raporu doğrultusunda PTT 1.Lig ekiplerinden Eskişehirspor'dan sağbek oyuncusu İsmail Erdoğan'dan sonra bir başka PTT 1.Lig ekiplerinden Elazığspor'un santraforu Ömer Yıldız ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya vardık. Aynı zamanda Karagümrük ten iki kanatta oynayabilen Emirhan çolak transferini de gerçekleştirdik. Çalışmalarımıza takımımızın hedefleri doğrultusunda eksik mevkilerimize en az iki transfer daha gerçekleştirip sezona daha güçlü bir Hatayspor izlettirmek istiyoruz” dedi.

Gökhan Zan, en az iki oyuncu daha transfer ederek, ara transfer dönemini tamamlayacaklarını ve ligin ikinci yarısına daha güçlü bir kadro ile girmek istediklerini sözlerine ekledi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol