Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatayspor neler kaçırdı neler 1-1

Yayınlanma Tarihi : 22.02.2016 00:00 Bu haber 945 defa okundu

Bordo-Beyazlılar, Pazar deplasmanın da maçın bitimine 3 dakika kala galibiyeti kaçırdı. Maç boyunca net gol pozisyonlarından yararlanamayan Hatayspor, bir puana razı oldu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatayspor neler kaçırdı neler 1-1

 

Hatayspor neler kaçırdı neler 1-1

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta kümede kalma mücadelesi veren Hatayspor, maçını bitimine 3 dakika kalasıya kalesinde gördüğü golle galibiyeti kaçırdı ve sahadan 1-1’lik skorla ayrıldı.

Boro-Beyazlılar,Pazar deplasmanında özellikle ilk 45 dakikada daha etkili futbol oynamasına rağmen ikinci yarıda da yüzde yüz net gol pozisyonları kaçırdı.

Farklı kazanacağı maçı berabere bitiren Bordo-Beyazlılar, maç sonrası kaçırılan galibiyetin üzüntüsünü yaşadı.

PAZARSPOR’DAN 66. DAKİKADA DEVRİMCAN KIRMIZI KART GÖRDÜ

Evsahibi Pazarspor’da gollük pozisyonları yakalarken, maçın 66. Dakikasında Pazarspor’dan Devremcan Beyaz ikinci sarı karttan kırmızı kartla olun dışında kaldı.

Bordo-Beyazlılar bu dakikadan sonra rakip kalede etkili olurken, girdiği gollük fırsatlardan yararlanamadı.

AHMET GOLÜNÜ ATTI CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Hatayspor’un Pazarspor deplasmanında 34. Dakikada golünü atan Ahmet Güven, gördüğü sarı karttan dolayı da cezalı duruma düştü.

Evsahibi Pazarspor’un golü ise 87. Dakikada Hacı Şükrü Çiçek’ten geldi. Karşılaşmada başka gol olmayınca, maçta 1-1 sona erdi.

TOKSÖZ: GALİBİYET HAKKIMIZDI

Maç sonrası açıklama yapan Hatayspor Kulüp Başkanı Aydın Toksöz, Pazarspor deplasmanında galibiyeti kaçırdıklarını söyledi.

İnanılmaz goller kaçırdıklarını ifade eden Toksöz, “Doğruyu söylemek gerekirse, bu maç 1-1 bitmemeliydi. Kaçırdığımız gollerin sayısını ben bile unuttum. Ama yapacak bir şey yok, artık önümüzde oynayacağımız maçlara motive olmalıyız” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol