Hatay Mahalli Haber
MENÜ

'Hatay'da Iz Bırakan Kadınlar' Temasıyla

Yayınlanma Tarihi : 06.06.2023 21:05 Bu haber 232 defa okundu

Hatay Down Sendromlular ve Engelliler Dernek Başkanı, aynı zamanda eğitimci ve yaşam rehberi, Hatay Affan Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Hatay Psikologlar Derneği üyesi olan Neslihan Kanuncu Seçkin, Ankara'da "Edebiyat Günleri Okur-Yazar Buluşmasında" sunum yapacak.

Paylaş Paylaş Paylaş
'Hatay'da Iz Bırakan Kadınlar' Temasıyla

Neslihan Kanuncu Seçkin, 10-11 Haziran 2023 günleri arasında "1. Çay yolu Edebiyat Günler Okur-Yazar Buluşması"etkinliğinde 'Hatay'da İz Bırakan Kadınlar' temasıyla önemli bir etkinlikte Ankaralı sanatseverlerle buluşacak.

Sunun 10 Haziran 2023 günü saat 14.45 de Ankara'da Mesa Plaza gerçekleştirilecek.

NESLİHAN KANUNCU SEÇKİN KİMDİR?

Neslihan Kanuncu Seçkin 1968 Yılı, Antakya doğumlu, evli, iki erkek ve bir kız çocuğu annesidir. Üç torun sahibidir. Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunu, Rehber Öğretmen ve Aile Danışmanıdır. Sırasıyla; İnşaat, Çocuk gelişimi, Hukuk/ Adalet bölümlerini bitirmiştir. Halen Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Bölümü öğrencisi olup bir rehabilitasyon merkezi/okulunda Rehber Öğretmen olarak görev yapmaktadır. İlgi alanları ile ilgili pek çok sertifika programına katılmıştır. Doğa ve Hayvan dostu olan Seçkin amatörce kanun çalıyor ve masa tenisi oynuyor.

Hatay Down Sendromlular ve Engelliler Dernek Başkanı olup toplumun dezavantajlı kesimine yönelik sosyal sorumluluk çalışmalarını yapan, eğitimci ve yaşam rehberidir. Hatay Affan Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Hatay Psikologlar Derneği üyesidir.

Yazın hayatına şiir ve öykü yazarak devam etmektedir. Şiirleri değişik dergi ve kitap seçkilerinde yayımlanmıştır. Yüreğe Dokunan Kadınlar adlı öykü serisinde öyküleri yayımlanmış olup iki öyküsü mansiyon ödülüne layık görülmüştür. Bulunduğu edebiyat topluluklarındaki yazar arkadaşlarının kitap dosyalarının editörlüğünü yapmaktadır. Halen Hatay’da söylenen ha ha / zılgıt araştırma ve öykü kitabı çalışması yapmaktadır. Hataylı kadın öykü yazarlarının öykülerinin bir araya geldiği Soteria / Hatay’da ve Hayatta kadın adlı öykü seçkisini hazırlamış ve yayımlanmıştır. Epiphania/Işıma adlı şiir kitabı yayımlanmıştır.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol