Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Gönüllerin Insanı Hayırsever ŞeyhDavut Gerkes’ten 100 öğrenciye Bilgisayar

Yayınlanma Tarihi : 25.09.2023 12:17 Bu haber 253 defa okundu

Bölgemiz iş dünyasının başarılı isimlerinden biri olmasının yanında gerek hayır işlerinde, gerekse sosyal yardım işlerinde vatandaşların zor zamanında yanında olan İş İnsanı Şeyhdavut Gerkes, 100 öğrenciye bilgisayar verecek.

Paylaş Paylaş Paylaş
Gönüllerin Insanı Hayırsever ŞeyhDavut Gerkes’ten 100 öğrenciye Bilgisayar

Asrın felaketi sonrasında zor durumda yaşam mücadelesi veren aileler ile ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına eğitim öğretim hayatlarında büyük katkı sağlayacak olan masa üstü bilgisayarları dağıtacak olan İş İnsanı Şeyhdavut Gerkes bir kez daha gönülleri fethetti.

Dağıtacakları bilgisayarlar ile öğrencilerin eğitimlerine katkı sağlayacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden İş İnsanı Şeyhdavut Gerkes yaptığı açıklamasında; “2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın öğrencilerimize, öğretmenlerimize, idarecilerimize ve memleketimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. 6 Şubat’ta meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralı olanlara da acil şifalar diliyorum. Bu yıl yaşadığımız deprem dolayısıyla geliri olmayan ihtiyaç sahibi 100 öğrencimize bilgisayarlarını teslim edeceğiz. Cenab-ı Allah canımızı sağ koyduğu sürece bu tür yardımlarımızı Allah’ın rızasını kazanmak için yapmaya devam edeceğiz. Geleceğimiz olan çocuklarımıza her zamankinden daha fazla destek olmalıyız.” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol