Hatay Mahalli Haber
MENÜ

GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Yayınlanma Tarihi : 17.02.2016 00:00 Bu haber 933 defa okundu

Hatay’da kendi işini kurmak isteyenlere yönelik açılacak olan “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” protokolü, Hatay çalışma ve İş Kurumu ile Antakya ve İskenderun Ticaret Sanayi Odaları arasında imzalandı.

Paylaş Paylaş Paylaş
GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Devletin üretim, yatırım ve girişimciliği teşvik politikaları kapsamında uygulamaya geçirilen ve kendi işini kurmak isteyenlere 50 bin lira hibe, 100 bin lira faizsiz kredi desteği öngören bu önemli projeden yaralanmak isteyenler için “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri” düzenleneceğini ifade eden Çalışma ve İş Kurumu Hatay İl Müdürü Ahmet Karaveli; kadınlarımızın ve gençlerimizin çalışma hayatına uyumları, ilimiz istihdam olanaklarının gelişimi bakımından önemli olan girişimciliğin teşvik edilmesi çerçevesinde Antakya Ticaret sanayi Odası ile 300 kişi, İskenderun Ticaret sanayi Odası ile 300 kişi olmak üzere ilimiz genelinde toplam 600 kişilik eğitim protokolü imzaladık.” dedi.

Mart ayı itibariyle Antakya ve İskenderun İlçelerinde başlayacak olan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri, ilerleyen aylarda ilimiz genelinde uygulamaya geçirilecektir. Eğitim almak isteyen vatandaşlarımızın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne başvuru yapmaları gerekmektedir.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol